Με Ζευγαρά, Ζόζεφιν και τράπερ FY το Καρναβάλι της Ξάνθης-Η Σταρ Ελλάς Άννα Παυλίδου Βασίλισσα του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού

Με Ζευγαρά, Ζόζεφιν και τράπερ FY το Καρναβάλι της Ξάνθης-Η Σταρ Ελλάς Άννα Παυλίδου Βασίλισσα του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού

Τα ονόματα των καλλιτεχνών που θα εμφανιστούν στη μουσική σκηνή των Θρακικών Λαογραφικών Εορτών κατά τη διάρκεια του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Πρόκειται για την Λένα Ζευγαρά, η οποία θα τραγουδήσει στην Ξάνθη στις 10/02, ενώ θα ακολουθήσει στις 12/02 συναυλία με το συγκρότημα Μπρατίμια.

Σειρά παίρνουν οι Locomondo στις 18/02 ενώ μια ημέρα μετά έχει προγραμματιστεί η παιδική μαθητική καρναβαλική παρέλαση στην οποία θα τραγουδήσει η Ζόζεφιν.

Στη σκηνή των ΘΛΕ θα εμφανιστεί και ο και Γιώργος Λιβάνης στις 23/02 ενώ μια ημέρα μετά, στις 24/02 οι τράπερ Τρουφ και FY. Οι μουσικές εκδηλώσεις ολοκληρώνονται την Κυριακή 25/02 με την Αναστασία.

Ως  Βασίλισσα του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού για φέτος, επιλέχθηκε η Σταρ Ελλάς Άννα Παυλίδου.

Η Άννα Παυλίδου γεννήθηκε το 1999 και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο στα 15 της χρόνια, όπου πήγε και στο πρώτο της πρακτορείο μοντέλων στην Θεσσαλονίκη, TEAM model management. Στις 3 Νοεμβρίου 2021, στέφθηκε Σταρ Ελλάς 2021 και στην συνέχεια, στις 16 Δεκεμβρίου εκπροσώπησε την Ελλάδα στον διαγωνισμό Μις Κόσμος 2021 στο Πουέρτο Ρίκο.

Πηγή: Xanthinea.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό