Μελίνα Ασλανίδου:Ραγίζει καρδιές για την απώλεια του αδερφού της.Ήταν μόλις 20 χρονών…

Μελίνα Ασλανίδου:Ραγίζει καρδιές για την απώλεια του αδερφού της.Ήταν μόλις 20 χρονών…

Μελίνα Ασλανίδου: Ραγίζει καρδιές για την απώλεια του αδερφού της.

Το 2000 η Μελίνα Ασλανίδου βίωσε τον θάνατο του αδερφού της Ανέστη σε ηλικία μόλις 20 ετών. Η τραγουδίστρια, αν και έχει επιλέξει να μην μιλάει για την απώλεια αυτή, σε πρόσφατη συνέντευξή της «άνοιξε» την καρδιά της και αναφέρθηκε στον χαμό που άλλαξε την κοσμοθεωρία της.

«Σιγά-σιγά μαθαίνεις να αναπτύσσεις μηχανισμούς. Πλέον έχω πάει σε άλλο level, το αντιμετωπίζω τελείως διαφορετικά. Καμιά φορά βλέπω τη μητέρα μου, που ακόμα έχει αυτό το παλιό, και λέω: οκ, αυτός είναι ο κύκλος. Η ζωή μας κάνει κύκλους. Όλοι έχουμε ξεκινήσει με μία υπέροχη γέννηση, η οποία θα κάνει έναν κύκλο και θα πάει στον θάνατο. Αυτός είναι ο κύκλος της ανθρώπινης ύπαρξης, είμαι πολύ συμφιλιωμένη με αυτό», ανέφερε αρχικά καλεσμένη στην εκπομπή «Τετ α Τετ» του Τάσου Τρύφωνος.

«Πρέπει να ζούμε την κάθε στιγμή»
Και πρόσθεσε: «Θεωρώ ότι σε κάθε ανθρώπινη ύπαρξη, όταν ένας άνθρωπος φεύγει πάρα πολύ νέος και είναι όλος ζωή – ένα παιδί 20 χρονών είναι όλο ζωή, δεν σκέφτεσαι πότε θα φύγει – , όταν έρχεται ένα τέτοιο μάθημα στη ζωή σου νωρίς, σε βάζει να αντιμετωπίσεις την καθημερινότητα. Κάθε στιγμή είναι πάρα πολύ σημαντική, ιερή και πρέπει να τη ζούμε γιατί ποτέ δεν ξέρει κανένας μας τι του ξημερώνει και πότε θα σβήσει το δικό του κερί. Οπότε εγώ το πήρα νωρίς το μάθημα αυτό».

«Όταν έρχονται ισχυρές δονήσεις στη ζωή σου, σε ξεκουνάνε, ξεβολεύεσαι και παίρνεις αποφάσεις πιο δυναμικές και δραστικές», συμπλήρωσε.

Επίσης, εξομολογήθηκε ότι «πάντα τον κουβαλάω μέσα μου τον αδελφό μου, δεν φεύγει αυτό. Είναι μία ψυχή που ήρθε και συντροφευτήκαμε για όσα χρόνια συντροφευτήκαμε. Κάποια στιγμή το λες: τι ωραία να ήταν κι ο ένας εδώ κι ο άλλος εδώ. Αλλά με κάποιον τρόπο είναι εδώ».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό