Μια οφειλόμενη απάντηση στον Ερντογάν για τον πύραυλο Tayfun

Μια οφειλόμενη απάντηση στον Ερντογάν για τον πύραυλο Tayfun

Εδώ και καιρό ήθελαν από ελληνικό Πεντάγωνο να δώσουν μια απάντηση στον Ερντογάν που καμάρωνε ότι ο πύραυλός του Tayfun, μπορεί να κτυπήσει την Αθήνα, που μπορεί να φθάσει τα 1.000 χλμ., αλλά οι επιτελείς  δεν την έδιναν επειδή δεν ήθελαν να κλιμακώσουν η ένταση. Αλλά τώρα τελευταίως ο Τούρκος Πρόεδρος το παράκανε, συνεχώς αναφέρεται στο Tayfun και στην εμβέλειά του, λέγοντας ότι δήθεν με αυτόν τρομοκρατεί τους Έλληνες ή ότι κάνει τους Έλληνες να τρελαίνονται. Έτσι ήρθε η στιγμή να λάβει  τις πρέπουσες απαντήσεις:

Πρώτον: ανώτατη στρατιωτική πηγή που γνωρίζει πλήρως τις δυνατότητες των Ενόπλων Δυνάμεων του απαντά; «Έχουμε τη βούληση, τα μέσα και τις δυνατότητες να αντιμετωπίσουμε τον Tayfun, ή οποιονδήποτε άλλο τουρκικό πύραυλο, πολύ πιο γρήγορα αυτός επιλέξει τον στόχο του».

Δεύτερον: Ανώτατη πηγή του υπουργείου Εθνικής Άμυνας απάντησε: : «Η ελληνική αεράμυνα είναι ικανή να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε πρόκληση. Αυτή η αεράμυνα συνεχώς ανανεώνεται».

Χθες το βράδυ , σε μια συγκινητική τελετή η Ακαδημία Αθηνών βράβευσε στο πρόσωπο του Α/ΓΕΕΘΑ στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου τις Ένοπλες Δυνάμεις για την προσφορά τους στο έθνος.

Πηγή: tovima.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό