Μια ξεχωριστή επίσκεψη της ΝΔ στο Κ.Α.Μ.Ε.Α «ΑΡΩΓΗ»

Μια ξεχωριστή επίσκεψη της ΝΔ στο Κ.Α.Μ.Ε.Α «ΑΡΩΓΗ»

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της Νέας Δημοκρατίας στο Δήμο Αχαρνών, ο Γραμματέας της ΠΕ ΝΔ Παύλος Μαρινάκης, μαζί με το Γραμματέα Οργανωτικού Στέλιο Κονταδάκη, βρέθηκαν στο Κέντρο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες του Δήμου Αχαρνών «ΑΡΩΓΗ».

Τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, το βουλευτή Α’ Ανατολικής Αττικής Βασίλη Οικονόμου, το Γραμματέα Ατόμων με Αναπηρία ΝΔ Κώστα Λολίτσα, το Δήμαρχο Αχαρνών Σπύρο Βρεττό και τον Πρόεδρο ΔΗΜΤΟ Αχαρνών- Θρακομακεδόνων Πέτρο Μαρίνη, υποδέχθηκαν η πρόεδρος του Κ.Α.Μ.Ε.Α «Αρωγή» Μαρία Μπούκη και η Ιδρύτρια του Σωματείου Κοινωνικής Μέριμνας «ΑΡΩΓΗ» Βίκυ Έλλιοτ.

Το εθελοντικό έργο του φιλανθρωπικού, μη κερδοσκοπικού Σωματείου «Αρωγή» ξεκίνησε το 1995 και συνεχίζεται, χάρη στην θερμή υποστήριξη και στην ακούραστη προσφορά των μελών και των εθελοντών του Σωματείου.

Μέσω του εθελοντισμού η «Αρωγή» συμπαραστέκεται σε οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη καθώς και σε άπορα παιδιά με ειδικές ικανότητες, σε μία προσπάθεια να συνεισφέρει στη βελτίωση του επιπέδου διαβίωσης τους. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Αρωγή δεν παρέχει βοήθεια μέσω της συνεισφοράς χρημάτων, αλλά οι ίδιοι οι εθελοντές «υιοθετούν» άπορες οικογένειες και αναλαμβάνουν, με έξοδα του Σωματείου, να διεκπεραιώνουν τις όποιες ανάγκες τους.

Η Ιδρύτρια του Σωματείου κ. Βίκυ Έλλιοτ δώρισε στον Δήμο Αχαρνών δύο ακίνητα, ένα από τα οποία λειτουργεί ως Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης με τέσσερα διαφορετικά τμήματα, το οποίο απασχολεί πρωινές 25 άτομα με αναπηρία και τον Βαρβάκειο Ξενώνα. Οι κτιριακές εγκαταστάσεις του ξενώνα παραδόθηκαν το 2013, ωστόσο η λειτουργία του ξεκίνησε το 2020 και φιλοξενεί ήδη 10 άτομα με αναπηρία.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας τους εκεί, τα στελέχη του κόμματος είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν τους φιλοξενούμενους στο Κ.Α.Μ.Ε.Α και το προσωπικό, ενώ η πρόεδρος του Κ.Α.Μ.Ε.Α. κ. Μπούκη και η πρόεδρος του Σωματείου κ. Έλλιοτ έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Κέντρου μαζί με τα στελέχη του κόμματος.

Ο Γραμματέας της ΠΕ ΝΔ Παύλος Μαρινάκης δήλωσε: «Η σημερινή συνάντηση μας γέμισε ελπίδα για το μέλλον. Αυτή είναι η ανταμοιβή μας. Να βλέπουμε αυτά τα ευτυχισμένα χαμόγελα των ανθρώπων που απασχολούνται και φιλοξενούνται στην «Αρωγή» και να παίρνουμε δύναμη. Το έργο της “Αρωγής” είναι αξιοθαύμαστο και το γεγονός ότι ο Βαρβάκειος Ξενώνας άνοιξε τις πόρτες του για τους ανθρώπους που τον έχουν ανάγκη κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, έχοντας μείνει στα χαρτιά επί τόσα χρόνια, αποδεικνύει περίτρανα το γεγονός ότι η Νέα Δημοκρατία είναι μια γνήσια κοινωνικά ευαίσθητη Κυβέρνηση και το αποδεικνύει με πράξεις. Εμείς μιλάμε με το έργο μας και όχι με συνθήματα χωρίς αντίκρισμα».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό