Μιχάλης Αμοιρίδης, Περιφερειακός Σύμβουλος Ξάνθης : «…δηλώνω την ανεξαρτητοποίηση μου από την Περιφερειακή Σύνθεση»

Μιχάλης Αμοιρίδης, Περιφερειακός Σύμβουλος Ξάνθης : «…δηλώνω την ανεξαρτητοποίηση μου από την Περιφερειακή Σύνθεση»

Την απόφαση του να ανεξαρτητοποιηθεί από την παράταξη της «Περιφερειακής Σύνθεσης» στο Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜΘ έκανε γνωστό με ανακοίνωση του ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ξάνθης και πρώην Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Μιχάλης Αμοιρίδης.

Ο λόγος που προχωράει σ’ αυτή την κίνηση, σύμφωνα μ’ αυτά που αναφέρονται στην ανακοίνωση, είναι ότι η παράταξη του παρά το γεγονός ότι είχε ενημερωθεί για τις απόψεις του περί αναγκαιότητας ενότητας του χώρου και είχε χρόνο να τις μελετήσει μετά από αναλυτική συζήτηση που έγινε, τελικά τις απέρριψε και μάλιστα στο δελτίο τύπου που εξέδωσε τον κάλεσε να τις απορρίψω κι αυτός!

 

Ακολουθεί η δήλωση του Μιχάλη Αμοιρίδη.

Τις προηγούμενες ημέρες δημοσιοποίησα σκέψεις μου, όπως τις είχα θέσει λίγες ημέρες νωρίτερα στους συναδέλφους μου στην Περιφερειακή Σύνθεση. Υπήρξε ο χρόνος για να τις μελετήσουν και έγινε αναλυτική  συζήτηση. Μίλησα για ενότητα, για συνεργασία, για τα λάθη του παρελθόντος που πρέπει να τεθούν στο περιθώριο. Η ενότητα και η ομοψυχία, ιδιαίτερα ανάμεσα σε ανθρώπους του ίδιου πολιτικού χώρου, είναι αναγκαιότητα, που θα αποβεί επωφελής όχι μόνο για την παράταξη αλλά πρωτίστως για τους πολίτες της περιφέρειας μας . Εάν μιλάμε για σύνθεση απόψεων και ανθρώπων, πρώτοι εμείς πρέπει να δίνουμε το παράδειγμα.

H συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών μου δείχνει με κάθε τρόπο ότι επικροτεί αυτές τις σκέψεις.

Η Περιφερειακή Σύνθεση όμως απέστειλε σχετικό δελτίο τύπου που απορρίπτει τις προτάσεις μου και αναφέρει εμμέσως πλην σαφώς ότι πρέπει έμπρακτα να τις απορρίψω και εγώ. Τους εκτιμώ και τους σέβομαι αλλά θα πρέπει να σεβαστούν και αυτοί την άποψη μου, την οποία θα υπηρετήσω το επόμενο διάστημα με τη στάση μου εντός και εκτός του περιφερειακού συμβουλίου. Ο δρόμος της ενότητας του πολιτικού χώρου που ανήκω είναι η επιλογή μου, ελπίζω σύντομα να ενστερνιστούν και άλλοι τις σκέψεις μου.

Αυτονόητο είναι ότι θα πρέπει πλέον να δηλώσω την ανεξαρτητοποίηση μου από την Περιφερειακή Σύνθεση.

Ελπίζω ότι θα ωριμάσουν οι συνθήκες και οι δρόμοι μας θα συναντηθούν ξανά σε κοινούς αγώνες και προσπάθειες με μία ενιαία περιφερειακή παράταξη που θα περιλαμβάνει όλα τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και όχι μόνο.

Μιχάλης Αμοιρίδης

Περιφερειακός Σύμβουλος Ξάνθης

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό