Μίνα Αρναούτη: Συγκλονίζει δείχνοντας για πρώτη φορά το σημάδι από τη σιδερένια μπάρα που έσπασε τα πλευρά και τρύπησε τον πνεύμονα της

Μίνα Αρναούτη: Συγκλονίζει δείχνοντας για πρώτη φορά το σημάδι από τη σιδερένια μπάρα που έσπασε τα πλευρά και τρύπησε τον πνεύμονα της

Συγκλονίζει η Μίνα Αρναούτη, 6,5 χρόνια περίπου μετά το τροχαίο του Παντελή Παντελίδη. Η συνεπιβάτιδα του αείμνηστου τραγουδιστή, παρουσίασε σε μία φωτογραφία στα προσωπικά της social media το σημάδι που «απέκτησε» από τη σιδερένια μπάρα που έσπασε τα πλευρά της και τρύπησε τον πνεύμονά της.

Όπως εξομολογήθηκε στην ανάρτησή της, τώρα ήταν η στιγμή που ένιωσε έτοιμη να μοιραστεί κάτι τέτοιο δημόσια, καθώς το έχει αποδεχτεί.

Ολόκληρο το κείμενο της Μίνας Αρναούτη:

«Θα μου πείτε γιατί τώρα;

Γιατί τώρα αισθάνομαι έτοιμη. Ναι, μετά από 6.5 χρόνια!
Είναι περίεργο που ενώ μπορείς με μερικές φωτογραφίες να κλείσεις μερικά στόματα η δύναμη να διαφυλάξεις τις αξίες σου να είναι πιο ισχυρή απ τον όχλο που προσπαθεί να σε κατασπαράξει!

Δεν μου αρέσουν τα κατ’ ανάγκη ψέματα, είναι μια μορφή λύπησης. Δεν είχα την ανάγκη να τα ακούσω. Η λύπηση είναι ένα συναίσθημα που δεν ταιριάζει σε όλους… Υπάρχουν άνθρωποι που στηρίζονται στο συναίσθημα αυτό για να επιβιώσουν. Δεν τους θέλω αυτούς που (θα) με αγαπάνε επειδή με λυπούνται. Σιχαίνομαι τα κατ’ ανάγκη ψέματα, είμαι ρεαλίστρια. Την αλήθεια μου όμως θα την δείξω μόνο σε όσους έχω ξεχωρίσει. Γιατί τώρα;

Γιατί τώρα δεν με ενδιαφέρει πια, τα έχω αποδεχτεί όλα. Δεν θέλω να πάρω αποδοχή μέσα από άλλους. Με αποδέχτηκα εγώ, μόνη μου, χωρίς ψέματα.

Όλα αυτά τα λέω για να σας εξηγήσω πώς αυτή η μάστιγα να αρπάζετε ένα πληκτρολόγιο κ να κρίνετε τα πάντα είναι μόνο μιζέρια για εσάς τους ίδιους. Περιμένετε να αντιδράσουν όλοι όπως θα κάνατε εσείς! Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι αν δεν μπείτε στα παπούτσια του άλλου θα μπορέσετε να είστε αντικειμενικοί στο τρόπο που θα αντιδρούσατε;

Λοιπόν, εγώ δεν είμαι μια νάρκισσος που κοιτάω την εικόνα μου, είμαι μια καπέλα που δεν μου αρέσει να κερνάω το συναίσθημα της λύπησης σε στόματα που πεινάνε για σάρκα και πόνο.

Αυτό το σημάδι είναι από μια σιδερένια προστατευτική μπάρα που έσπασε τα πλευρά μου και τρύπησε τον πνεύμονα μου. Δεν το αγαπώ γιατί με πόνεσε , δεν αγαπάμε ότι μας πονά ,κακά τα ψέματα. Όμως , παραδέχομαι πως χαίρομαι που κατάφερα να μην σας το δείξω όταν θέλατε εσείς και είχα την ΔΥΝΑΜΗ να μην σας το πουλήσω για να γίνω συμπαθής. Γι’ αυτό το αγαπώ. Πουλάω αξιοπρέπεια σε ανθρώπους με λογική, όχι λύπηση σε ανθρώπους που δεν έχουν μυαλό κ τρέφονται από την δυστυχία των άλλων.

Καλή σας ημέρα!»

Net-Time

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό