Μήνυμα του υποψηφίου Δημάρχου Ιάσμου Τζανέρ Ιμάμ

Μήνυμα του υποψηφίου Δημάρχου Ιάσμου Τζανέρ Ιμάμ

Συνδημότες και συνδημότισσες

Ο τόπος μας και κυρίως οι άνθρωποί του ζουν μία πρωτοφανή και ταραγμένη περίοδο που σε καμία περίπτωση δεν αρμόζει στην ιστορία και κυρίως τις ανάγκες του .Σε μία εποχή ακρίβειας ,ανασφάλειας και ανατροπών ο Δήμος οφείλει να γίνει ένας κυματοθραύστης ,ένα σταθερό σημείο αναφοράς ,ένα στήριγμα .

Ένας Δήμος είναι οι άνθρωποί του ζουν σε αυτόν  χωρίς περιχαρακώσεις και διαχωρισμούς από οπουδήποτε κι αν προέρχονται ,όποιες ιδεολογικοπολιτικές πεποιθήσεις κι αν έχουν σε όποιον Θεό πιστεύουν.. Συναποτελούν το πολύτιμο και ταυτόχρονα μοναδικό πολυπολιτισμικό μωσαϊκό .Και αυτό προϋποθέτει τον σεβασμό στον άλλο ,θεμελιώνοντας μια κοινωνία που θα βασίζει τη συνοχή της  στην ελευθερία ,την κοινωνική δικαιοσύνη ,την ανεξαρτησία από οποιαδήποτε επιρροή.

Αυτό το Δήμο προσδοκούμε να ξαναχτίσουμε από το μηδέν σε λίγους μήνες .Ενεργοποιώντας τις εκπληκτικές εκείνες δυνάμεις που ανεξάντλητα έχει ο τόπο μας και κυρίως τους νέους ανθρώπους ,τη νέα του γενιά ,την επένδυση στο μέλλον .

Τον πρώτο λόγο μίας συλλογικής προσπάθειας θα τον έχουν οι δημότες μας.Εκείνοι που συνδέουν τη μοίρα τους με τον τόπο μας. Που βλέπουν μακριά .

Το 2023 δεν θα είναι ένας χρόνος απαισιοδοξίας και καταστροφής αλλά ελπίδας για το καινούργιο που θα γεννηθεί .Θα είναι χρόνος προετοιμασίας της επόμενης μέρας για  να ξαναστήσουμε τον Δήμο όρθιο από το αποκαΐδια του .Κυρίως όμως να κλείσουμε  την πόρτα οριστικά και αμετάκλητα στην αλαζονεία ,την αμετροέπεια ,την διχαστική πρακτική ,την μισαλλοδοξία .

Ναι θα έρθουν καλύτερες στιγμές που θα τις δημιουργήσουμε και θα τις ζήσουμε μαζί βλέποντας μόνο στο μέλλον και κλείνοντας οριστικά τους λογαριασμούς μας με το παρελθόν .

Ας κάνουμε υπομονή για να δούμε την ανατολή του φωτός που έρχεται .Για τον Δήμο Ιάσμου του μέλλοντος ,για το Δήμο Ιάσμου της καρδιάς μας

Εύχομαι από την καρδιά μου Καλές γιορτές στους χριστιανούς συνδημότες και ας είναι το 2023 ένας χρόνος μέσα στον οποίο θα γίνουν όλες οι ατομικές και συλλογικές προσδοκίες πραγματικότητα .Με υγεία ,ευτυχία και κυρίως αδελφοσύνη .

Τζανέρ Ιμάμ

Δικηγόρος  – Δημοτικός Σύμβουλος

Υποψήφιος Δήμαρχος Ιάσμου

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό