Μόλις εννέα οι Θρακιώτικες συμμετοχές στο φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου

Μόλις εννέα οι Θρακιώτικες συμμετοχές στο φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου

Πραγματοποιείται το Σαββατοκύριακο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου Ανδρών – Γυναικών. Από τον ΣΕΓΑΣ δημοσιοποιήθηκαν οι λίστες και σε μι πρώτη ανάγνωση αυτών έγινε γνωστό ότι έχουν δηλωθεί να λάβουν μέρος συνολικά εννέα αθλητές που είτε εκπροσωπούν σωματεία της Θράκης είτε έλκουν την καταγωγή τους από την περιοχή μας.

Δεδομένου ότι κρέμασε τα παπούτσια του ο μόνιμος πρωταθλητής Ελλάδος στο ύψος Κώστας Μπανιώτης. τα φώτα πέφτουν από θρακιώτικης πλευράς στο νέο αστέρι του εβρίτικου αθλητισμού, την Νικολέτα Αντωνιάδη που θα διεκδικήσει αν και 16 ετών μετάλλιο στα 60 μέτρα με εμπόδια. Ακόμα ξεχωρίζουν οι παρουσίες των Τσουκαλά και Μαντζαρίδη που σε πρώτη φάση ελπίζουν σε συμμετοχή στους τελικούς των αγωνισμάτων τους.

Στα 60 μέτρα των γυναικών συμμετέχει η Δήμητρα Τσουκαλά του ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής με αντικειμενικό στόχο να προκριθεί στον τελικό, καθώς έχει την 11η καλύτερη φετινή επίδοση. Στο ίδιο αγώνισμα έχει δηλωθεί και η Κωνσταντίνα Σφακιανάκη του ίδιου συλλόγου, με την 40η επίδοση. Η Τσουκαλά έχει δηλωθεί και στα 200 μέτρα, όπου θα λάβει μέρος και η Καλλιόπη Παυλακάκη του ΑΟ Κάλλιστος, κόρη του Ξανθιώτη ρέκορντμαν στα 100 μέτρα Άγγελου Παυλακάκη. Τέλος, σε σχέση με τις γυναίκες, κατεβαίνει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα έχοντας μάλιστα στόχο το μετάλλιο η 16χρονη Νικολέτα-Μαρία Αντωνιάδη στα 60 μέτρα με εμπόδια.

Στους άνδρες, στα 800 μέτρα θα λάβει μέρος ο Γιώργος Ματζαρίδης του Πολυνίκη Ορεστιάδας, έχοντας την 7η καλύτερη επίδοση μεταξύ των συναθλητών του. Στα 3.000 μέτρα θα αγωνιστεί ο Αλεξανδρουπολίτης Δήμος Μαγγίνας, αλλά με τα χρώματα του ΑΟ Μυκόνου καθώς και ο Ξανθιώτης Δημήτρης Συμεωνίδης του ΟΦΚΑ Αγίου Δημητρίου Οδυσσέας. Στο έπταθλο θα λάβει μέρος ο Αναστάσιος Νταλαρης του ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής. Από τον ίδιο σύλλογο, στο τριπλούν θα λάβει μέρος ο Κωνσταντίνος Μητρομάρας, που είναι και στους επιλαχόντες για να αγωνιστεί και στο μήκος.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό