Μωρό γεννήθηκε στις 22/2/22, 2:22 π.μ, στο δωμάτιο 2!

Μωρό γεννήθηκε στις 22/2/22, 2:22 π.μ, στο δωμάτιο 2!

Ένα μωρό από τις ΗΠΑ κατάφερε να γίνει διάσημο μόνο και μόνο που γεννήθηκε. Ο λόγος; Η μικρή Τζούντα, όπως θα τη βαφτίσουν οι γονείς της, γεννήθηκε στις 22/2/22 στις 2:22 το πρωί, στο δωμάτιο νο.2 του μαιευτηρίου.

Το μωρό γεννήθηκε στη Βόρεια Καρολίνα, από τους γονείς Άμπερλι και Χανκ Σπίαρ. Οι Σπίαρ επιβεβαίωσαν την γέννηση της μικρούλας σε αυτή τη σημαδιακή ημερομηνία, μιλώντας στο κανάλι Fox News. Το δίκτυο νοσοκομείων Cone Health έβγαλε επίσης ανακοίνωση για τη γέννηση της Τζούντα στο Twitter:

 

Πολλοί θεωρούν ότι η ημερομηνία γέννησης της Τζούντα προαναγγείλει μια τυχερή και ιδιαίτερη ζωή. Όπως λένε κάποιοι αριθμολόγοι, η 22/2/22 ήταν μια ιδανική μέρα για την διασύνδεση, την εγγύτητα, την κοινωνικότητα, την ενσυναίσθηση.

«Δύο είναι ο αριθμός της διαίσθησης, της παρατήρησης και των σχέσεων», λέει η αριθμολόγος Τζάσμιν Γουλφ. Η ημέρα αυτή, τονίζει, αντανακλά την ανθρώπινη ανάγκη μας για συνεργασία και ομαδική εργασία. «Αυτή η μέρα μας προσέφερε μια ιδανική ευκαιρία για να σκεφτούμε πώς επικοινωνούμε με τους αγαπημένους μας και να επιδιώξουμε να διατηρήσουμε μια ανοιχτή καρδιά», είπε.

Για τους λόγους αυτούς, πιθανότατα, η ημέρα κατέστη ιδιαίτερα δημοφιλής για γάμους, σύμφωνα με την πλατφόρμα γάμου ηλεκτρονικού εμπορίου Zola. Κανονικά, οι Τρίτες είναι ιστορικά η λιγότερο δημοφιλής ημέρα της εβδομάδας για γάμους.

typos.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό