Ναταλία Γερμανού για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: “Κανείς δεν λέει ποιος της έδωσε την  εξουσία”

Ναταλία Γερμανού για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: “Κανείς δεν λέει ποιος της έδωσε την εξουσία”

Την πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ούσα καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη, σχολίασε η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται».

«Έχουμε κουβεντιάσει, έχουμε πει πολλά. Επειδή μας είναι πολύ εύκολο, όλα αυτά τα χρόνια που πέρασαν από την εποχή που κάναμε αρχικά μαζί το Μες την καλά χαρά και μετά αυτή έκανε το Σπίτι μου σπιτάκι μου κι ακούστηκαν πολλά για την εξουσία που είχε στο κανάλι» είπε αρχικά.

«Η απορία μου είναι η εξής. Πολύ εύκολα λέμε για την Κωνσταντίνα πως φερόταν, τι εξουσία είχε και τα λοιπά. Κανείς δεν λέει ποιος τής έδωσε αυτήν την εξουσία. Κανείς δεν λέει πως αυτό το κορίτσι, που ήταν 23 ετών, κάποιος τής έδωσε την ελευθερία να είναι και να συμπεριφέρεται σαν βασιλοπούλα» ανέφερε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

«Γιατί δεν φταίει ποτέ αυτός που μας δίνε το δικαίωμα να έχουμε αυτήν την εξουσία και πάντα φταίει το κοριτσάκι; Αυτός που τής λέει βγες κοριτσάκι μου, κάνε ό,τι γουστάρεις, διώξε όποιον θέλεις, πρόσλαβε όποιον θέλεις. Αυτό με πειράζει. Είναι πολύ εύκολο να λες ότι μου έκανε αυτό και μετά στους άλλους, στους πιο ισχυρούς είμαστε κότες» συμπλήρωσε.

«… Έχω κάνει κι εγώ τα λάθη μου και τής αναγνωρίζω εγώ το δικαίωμα να αναλογίζεται όσα έχουν συμβεί, να τα αφήνει πίσω και να ξεκινά το καινούριο κεφάλαιο της ζωής της με τον άνθρωπό της, με το μωρό που περιμένει και να τής ευχόμαστε όλα να πάνε καλά» σχολίασε η Ναταλία Γερμανού.

Πηγή: in.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό