Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες με την εκταφή της μικρής Τζωρτζίνας να αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση καθώς η Αστυνομία έχει πλέον στα χέρια της το tablet με το οποίο θάφτηκε η 9χρονη.

Η συσκευή έχει ήδη οδηγηθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ασφάλειας Αττικής όπου και θα γίνουν οι απαραίτητες έρευνες ούτως ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχουν μέσα σε αυτό στοιχεία που θα βοηθήσουν στη διαλεύκανση της υπόθεσης και κυρίως στον τρόπο με τον οποίο η  Ρούλα Πισπιρίγκου προμηθεύτηκε την κεταμίνη η οποία χορηγήθηκε σε μεγάλη ποσότητα στην μικρή Τζωρτζίνα.

Θανάσης Κατερινόπουλος: 10 άτομα μπλεγμένα στις δολοφονίες στη Πάτρα

Την ίδια στιγμή, ο Θανάσης Κατερινόπουλος μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στο «Πρώτο Θέμα» και θα δημοσιευθεί την Κυριακή (10/4) θέτει νέα δεδομένα στην υπόθεση που θα αλλάξουν όλα όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ταξίαρχος εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας εξέφρασε την πεποίθηση του πως άτομα μπλεγμένα στις δολοφονίες στη Πάτρα φτάνουν στα 10 τον αριθμό.

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος εκτιµά ότι πολλά πρόσωπα έχουν µε τον ένα ή τον άλλον τρόπο κάποια σχέση µε αυτό το φρικαλέο έγκληµα. Οτι τα πρόσωπα είναι πολλά, σχεδόν καµιά δεκαριά. Και ότι µε την ανακριτική διαδικασία και την εξαντλητική έρευνα θα αρχίσει «αλληλοσπαραγµός αποκαλύψεων».

Παράλληλα, ο κ. Κατερινόπουλος αποκάλυψε πως η στάση που ακολουθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου στέλνει κωδικοποιημένα μηνύματα σε πιθανούς συνεργούς της.