Νέο ωράριο διενέργειας δειγματοληψιών για COVID -19

Νέο ωράριο διενέργειας δειγματοληψιών για COVID -19

Συνεχίζεται  η διενέργεια δωρεάν μαζικών rapidtest για την ανίχνευση της COVID- 19 στη Ροδόπη, σε συνεργασία με την Κινητή Ομάδα Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), με στόχο την πρόληψη διασποράς της νόσου και την προστασία της υγείας του γενικού πληθυσμού.

Το πρόγραμμα δράσης της Κινητής Ομάδας Υγείας του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας κατά τις ημέρες Μ.Παρασκευή 22 Απριλίου και Μ.Σάββατο 23 Απριλίου 2022 τροποποιείται και θα ισχύσει ως εξής:

Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης (σταθμός δειγματοληψιών Δημοκρατίας 1, Κομοτηνή)

Μ. Παρασκευή 22/4 —>11:00-17:00

Μ. Σάββατο 23/4 —>9:00-14:30

Η έκδοση ψηφιακής βεβαίωσης αποτελέσματος για τους διαγνωστικούς ελέγχους COVID-19 πραγματοποιείται από το gov.gr, στην υπηρεσία «Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορονοϊού COVID-19». Η σύνδεση με τη συγκεκριμένη υπηρεσία απαιτεί τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης στο taxisnet.

Το πρόγραμμα διενέργειας δειγματοληψιών της ΚΟΜΥ στην ΠΕ Ροδόπης γνωστοποιείται με ανάρτηση στην ιστοσελίδα της ΠεριφέρειαςΑΜΘhttps://www.pamth.gov.gr/index.php/el/home/selida-perodopis και στον ιστότοπο του ΕΟΔΥ eody.gov.gr σε καθημερινή βάση.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό