Νέοι πρόεδροι στις 4 από τις 6 Δημοτικές Επιχειρήσεις του Δήμου Κομοτηνής

Νέοι πρόεδροι στις 4 από τις 6 Δημοτικές Επιχειρήσεις του Δήμου Κομοτηνής

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής της 16ης Νοεμβρίου 2021, εγκρίθηκαν οι νέες προεδρίες στα 4 από τα 6 νομικά πρόσωπα του Δήμου. Σύμφω­να λοιπόν με τις νέες αποφάσεις, επιστρέφει στη ΔΕΥΑ Κομοτηνής -όπου είχε διατε­λέσει για πολλά χρόνια αντιπρόεδρος-  ο κ. Στράτος Τσακιρίδης με αντιπρόεδρο τον κ. Θέμη Τζενετίδη, ενώ ο απερχόμενος πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ. Νότης Χαραλαμπί­δης αναλαμβάνει την προεδρεία του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής στη θέση του κ. Γιάννη Κυριαζή. Ο τελευταίος μετακινείται στην αντιδημαρχία Παιδείας, ενώ  κ. Κλεοπάτρα Στογιαννίδου παραμένει στη θέση της αντιπροέδρου του ΔΗΠΕΘΕ.

Στην Γευσιγνωσία Α.Ε. έχουμε επίσης αλλαγές, με τον κ.Μεσούτ Μεχμέτ να αναλαμ­βάνει πρόεδρος, με αντιπρόεδρο τον κ. Ισμαήλ Μεχμέτ.

Επίσης, νέος πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Αξιοποίησης και Διαχείρισης Δημοτικής Περιουσίας και Κοινοχρήστων Χώρων “Νέστορας Τσανακλής ΑΕ” ανα­λαμβάνει ο κ. Μολλά Ριτβάν στη θέση του κ. Ερτζάν Κιοσσέ, ο οποίος αναλαμβάνει αντιδήμαρχος Πρωτογενούς Τομέα και Οικισμών.

Να σημειωθεί πως δεν αλλάζει τίποτα στις προεδρίες των ΚΕΜΕΑ και ΔΚΕΠΠΑΚ, όπου ο κ. Νίκος Σωτηρακόπουλος και η κ. Νατάσα Λιβεριάδου αντίστοιχα, παρα­μένουν αμετακίνητοι μέχρι το τέλος της θητείας του παρόντος Δημοτικού Συμβουλί­ου.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό