Νέος αθλητικός εξοπλισμός σε όλους τους υπαίθριους και κλειστούς χώρους από τον Δήμο Κομοτηνής

Νέος αθλητικός εξοπλισμός σε όλους τους υπαίθριους και κλειστούς χώρους από τον Δήμο Κομοτηνής

Ο Δήμος Κομοτηνής μέσω της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών διαπίστωσε την ανάγκη ανανέωσης του αθλητικού εξοπλισμού γι’ αυτό και η Δημοτική Αρχή προχώρησε, κατόπιν ηλεκτρονικού διεθνούς διαγωνισμού, στην «Προμήθεια υλικών για την επισκευή και συντήρηση του αθλητικού εξοπλισμού των εγκαταστάσεων και σχολικών συγκροτημάτων του Δήμου Κομοτηνής», προϋπολογισμού 269.248,64 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών φορέας πιστοποίησης θα αξιολογήσει τη συμμόρφωση του αθλητικού εξοπλισμού προς τις απαιτήσεις ασφαλείας των προτύπων.

Το συγκεκριμένο έργο συνιστά παρέμβαση ανακαίνισης σε όλες τις κλειστές και υπαίθριες εγκαταστάσεις των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Κομοτηνής καθώς επίσης όλων των οικισμών,  των δημοτικών αλλά και των αθλητικών χώρων, που είναι ευθύνης του Δήμου Κομοτηνής. Συνολικά, πρόκειται για 100 σημεία παρέμβασης όπου συνεχίζεται η τοποθέτηση του εξοπλισμού αθλητικών ειδών γηπέδων, όπως: εξοπλισμός καλαθοσφαίρισης, εστίες ποδοσφαίρου και χειροσφαίρισης, ιστοί και στυλοβάτες πετοσφαίρισης, καθώς και εξαρτήματά  τους.

Η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών Δέσποινα Πάσσου παρακολουθεί την πορεία των εργασιών επισκευής και συντήρησης που συνεχίζονται, παρά τις καιρικές αντιξοότητες, δίνοντας έμφαση στη σωστή εκτέλεσή τους.

Ο Δήμαρχος Κομοτηνής Ιωάννης Γκαράνης δήλωσε σχετικά: «Η επισκευή και συντήρηση του αθλητικού εξοπλισμού σε σχολεία, αθλητικές εγκαταστάσεις αλλά και υπαίθριους χώρους είναι απαραίτητη για να προλάβουμε τυχόν ατυχήματα και να διασφαλίσουμε ότι οι αθλούμενοι όλων των ηλικιών μπορούν να παίζουν μπάσκετ, ποδόσφαιρο, βόλεϊ με ασφάλεια, όπως ορίζουν τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Για μας, είναι σημαντικό ότι το έργο επεκτείνεται και στο πιο απομακρυσμένο σημείο στα όρια του Δήμου Κομοτηνής. Ελπίζουμε οι χρήστες όχι μόνο να απολαμβάνουν το άθλημα που επιλέγουν αλλά και να σέβονται τις εγκαταστάσεις».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό