Νέος Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ο Σωτήριος Μπάτος

Νέος Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ο Σωτήριος Μπάτος

Την απόφασή του να παραιτηθεί από Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, κατέθεσε ο κ. Κώστας Κιλτίδης, την Τρίτη 2 Μαρτίου 2023 στη Διαχειριστική Επιτροπή της ΑΣ-ΠΚΜ.

Ο κ. Κώστας Κιλτίδης, Ιατρός και πρώην Υφυπουργός, ευχαρίστησε όλα τα μέλη της Δ.Ε. για την άψογη συνεργασία καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας του φορέα, με έτος ορόσημο το 2016, όπου υπογράφηκε το Καταστατικό και αποτέλεσε την σύνδεση 19 φορέων για την σύμπραξη όλων των τομέων (πρωτογενούς, δευτερογενούς και τριτογενούς) σε μια ταυτότητα, με καθοριστικό πολλαπλασιαστικό αποτέλεσμα.

 Έπειτα από τις προβλεπόμενες διαδικασίες τα μέλη της Δ.Ε. εξέλεξαν ομόφωνα τον νέο Προέδρο κ. Σωτήριο Μπάτο, Μηχανολόγο Μηχανικό και Τομεάρχη Εξωστρέφειας και Καινοτομίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, πρώην Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας της ΠΚΜ.

Ο κ. Μπάτος ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό του  προτείνοντάς τον ως νέο Πρόεδρο της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης, τα μέλη της Δ.Ε. για την ομόφωνη εκλογή του, καθώς και τον π. Πρόεδρο κ. Κιλτίδη για την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια στον πολύ σημαντικό για την Περιφέρεια μας φορέα της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης.

Ο κ. Σωτήριος Μπάτος, με αιχμή την Αγροδιατροφική Σύμπραξη και τις υποστηρικτικές υπηρεσίες της Περιφέρειας, αναλαμβάνει τον ρόλο του συντονιστή των δράσεων συνεργασίας των κοινωνικών και παραγωγικών φορέων σε επίπεδο Περιφέρειας, ώστε από κοινού να δοθεί μεγαλύτερη ώθηση στην βελτιστοποίηση της παραγωγής και της εξωστρέφειας των τοπικών προϊόντων της Περιφέρειας.

  Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος της ΑΣ ΠΚΜ,

Σωτήριος Μπάτος

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό