Νetflix: Ποια είναι η  συγκινητική κωμωδία “Η μητέρα της νύφης”  που ανέβηκε στις πρώτες θέσεις της πλατφόρμας, με γυρίσματα στο εξωτικό  Πουκέτ της Ταϋλάνδης! (trailer)

Νetflix: Ποια είναι η συγκινητική κωμωδία “Η μητέρα της νύφης” που ανέβηκε στις πρώτες θέσεις της πλατφόρμας, με γυρίσματα στο εξωτικό Πουκέτ της Ταϋλάνδης! (trailer)

Η ταινία «Η μητέρα της νύφης», που έκανε πρεμιέρα στο Netflix πριν λίγες μέρες, βρίσκεται στη 2η θέση των ταινιών της πλατφόρμας. Η νέα ρομαντική κωμωδία με την Μπρουκ Σιλντς και τον Μπέντζαμιν Μπρατ που μας μεταφέρει στην εξωτική Ταϊλάνδη, κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό προσφέροντας γέλιο και συγκίνηση.

Τι κάνεις όταν η κόρη σου παντρεύεται τον γιο του πρώην σου;

Η ταινία του Netflix «Η μητέρα της νύφης» μέσα από κωμικές καταστάσεις και συναισθηματικές επανασυνδέσεις εξερευνά την οικογενειακή δυναμική αλλά και τις δεύτερες ευκαιρίες στην αγάπη.

Η ιστορία αρχίζει όταν η Έμμα, την οποία υποδύεται η Μιράντα Κόσγκροουβ, επιστρέφει από το εξωτερικό για να πει στη μητέρα της τη Λάνα, μια επιτυχημένη γενετίστρια στο ρόλο της οποίας βλέπουμε την Μπρουκ Σιλντς, ότι παντρεύεται στην Ταϊλάνδη σε ένα μήνα. Η Λάνα τρομοκρατείται από τον αιφνιδιαστικό αρραβώνα της κόρης της, αλλά η πλήρης φρίκη έρχεται όταν κατευθύνεται στο Πουκέτ και μαθαίνει ότι ο άντρας που έκλεψε την καρδιά της κόρης της είναι ο γιος του άντρα που ράγισε τη δική της χρόνια πριν, κάτι που όπως είναι φυσικό ανοίγει ξανά παλιές πληγές…. Τον ρόλο του άνδρα αυτού που ερωτεύτηκε εκείνη παράφορα στα φοιτητικά της χρόνια και εκείνος την εγκατέλειψε έχει ο Μπέντζαμιν Μπρατ.

Να σημειώσουμε ότι εκτός από τις εναρκτήριες σκηνές που διαδραματίζονται στο Λονδίνο και το Σαν Φρανσίσκο, το μεγαλύτερο μέρος της ταινίας διαδραματίζεται σε ένα πολυτελές θέρετρο και τις γύρω παραλίες στο Πουκέτ της Ταϊλάνδης, κάνοντας κάθε σκηνή να μοιάζει με επίγειο παράδεισο….

Δείτε το trailer:

Πηγή: youfly.com

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό