Νικολούλη για την υπόθεση της Πάτρας: «Είμαστε στο 2022, έχει προχωρήσει η επιστήμη, είναι δυνατόν;»

Νικολούλη για την υπόθεση της Πάτρας: «Είμαστε στο 2022, έχει προχωρήσει η επιστήμη, είναι δυνατόν;»

Ξέσπασε η Αγγελική Νικολούλη για όσα γίνονται στην υπόθεση της Πάτρας – Τι ανακάλυψε και δεν μπορεί να πιστέψει ότι ισχύει το 2022 – Το Twitter κατάλαβε τι εννοεί η Αγγελική Νικολούλη

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί η κοινή γνώμη την υπόθεση θανάτων των τριών μικρών κοριτσιών της οικογένειας από την Πάτρα και τις εξελίξεις γύρω από την έρευνα

 

 

Το κύριο ερώτημα παραμένει. Πρόκειται για μία σειρά τραγικών συμπτώσεων; Κρύβεται κάτι πιο σκοτεινό που η έρευνα ίσως καταφέρει να φωτίσει;
Την πόρτα των έμπειρων αξιωματικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής αναμένεται να περάσουν πάνω από είκοσι επιστήμονες, γιατροί, ιατροδικαστές και νοσηλευτικό προσωπικό. Από τα χέρια τους πέρασε τόσο το 9χρονο κοριτσάκι που έχασε τη ζωή του, όσο και οι μικρότερες αδελφές της, ο θάνατος των οποίων προηγήθηκε.
Καθοριστικές για την πορεία της έρευνας αναμένεται να είναι οι απαντήσεις των τοξικολογικών και ιστοπαθολογικών εξετάσεων που γίνονται από τα δείγματα που ελήφθησαν από την 9χρονη, που πρόσφατα απεβίωσε.
Για τους επιστήμονες από την Πάτρα, θα μεταβεί κλιμάκιο αντρών του Ανθρωποκτονιών, ώστε να λάβει τις καταθέσεις τους. Τελευταίοι θα κληθούν να δώσουν καταθέσεις οι γονείς και συγγενείς των θυμάτων.
Καθώς η έρευνα εξελίσσεται, έχει δημιουργηθεί και μία σειρά από κρίσιμα ερωτήματα που καλούνται οι Αρχές να βρουν τις απαντήσεις.
Ερωτήματα προκύπτουν και ως προς τον θάνατο της τελευταίας κόρης της οικογένειας, μόλις 6 μηνών. Σύμφωνα με το πόρισμα της νεκροτομής, ο θάνατός της οφειλόταν σε αγενεσία φλεβοκόμβου. Πρόκειται για μία σπάνια πάθηση που έχει να κάνει με τον εκφυλισμό των κυττάρων που αποτελούν τον λεγόμενο φυσικό βηματοδότη της καρδιάς.
Αποκλειστικές πληροφορίες ανέφεραν στο «Φως στο Τούνελ» πως στο πόρισμα αυτό που έχουν στη διάθεσή τους οι Αρχές, αναφέρεται ως αιτία θανάτου και το πνευμονικό οίδημα, που πρέπει να ερευνηθεί περαιτέρω πώς προκλήθηκε.
Πολύς λόγος έχει γίνει και για το πανάκι με το αίμα που βρέθηκε δίπλα από το άτυχο κοριτσάκι των έξι μηνών. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής, αυτό προσκομίστηκε στην ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών, δύο μέρες μετά το θάνατο του βρέφους καθώς οι γονείς φέρεται να μην το είχαν εντοπίσει από την πρώτη στιγμή.
Ξέσπασε η Αγγελική Νικολούλη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Καλείτε έναν μάρτυρα την ίδια μέρα να σας δώσει κατάθεση και δεν κάνετε το άλλο το βασικό το απλό… δεν κάνετε αυτοψία στο χώρο; Διαπιστώνεται ο θάνατός του, το παιδάκι αυτό γιατί δεν στέλνεται αμέσως για νεκροτομή και στέλνεται αργότερα; Ξέρετε γιατί το λέω; Για έναν βασικό λόγο… Δεν έχει βρεθεί η ώρα θανάτου του παιδιού! Είμαστε στο 2022, έχει προχωρήσει η επιστήμη, δίνουμε απαντήσεις σε όλα και δεν μπορεί κανείς να πει τι ώρα πέθανε το παιδί. Είναι δυνατόν;»
 
 
 
 

Το Twitter τα…κατάλαβε όλα!

 
www.live-sports365.com
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό