Νικολούλη: Τι αποκάλυψε για την υπόθεση του  Μπάμπη από το Μεσολόγγι- Τι λέει  η γυναίκα που αντάλλασσε μηνύματα με τον κρεοπώλη

Νικολούλη: Τι αποκάλυψε για την υπόθεση του Μπάμπη από το Μεσολόγγι- Τι λέει η γυναίκα που αντάλλασσε μηνύματα με τον κρεοπώλη

Ο 50χρονος κρεοπώλης που κατηγορείται για την δολοφονία του Μπάμπη Κουτσικου στο Μεσολόγγι αντάλλασσε μηνύματα με μία γυναίκα την ημέρα του εγκλήματος. Αυτή η γυναίκα μίλησε στην εκπομπή “Φως στο Τούνελ” αποσαφηνίζοντας το είδος της σχέσης που είχε με τον κατηγορούμενο και την συγκεκριμένη υπόθεση.

“Έστειλε μήνυμα το πρωί της Πέμπτης, 10:30….11; Κάπου εκεί.Δεν θυμάμαι ακριβώς. Γνώριζε ότι είχα ένα θέμα με την υγεία μου και απλά μου έγραψε “τι κάνεις καμάρι μου; πως είσαι; Κάτι τέτοιο.Ένα απλό μήνυμα. Δεν του απάντησα τίποτα”, λέει η γυναίκα που διατηρεί την ανωνυμία της και εξηγεί πως δεν είχαν φιλική επαφή με τον κατηγορούμενο κρεοπώλη.

“Μιλούσαμε μια φορά τον χρόνο και δεν βρισκόμασταν γιατί εγώ έμενα αλλού. Μου είχε πει ότι ήταν πεσμένη η δουλειά του και είχε πρόβλημα, αναφέρει και καταλήγει: “Τον Μπάμπη δεν τον γνώριζα”.

Το δεύτερο κινητό που είχε μαζί του ο κρεοπώλης

Εν τω μεταξύ, ο 50χρονος κατηγορούμενος φέρεται να είχε δύο κινητά και μάλιστα το δεύτερο να ανήκει σε φιλικό του πρόσωπο.

Στο σπίτι του η αστυνομία, κατόπιν έρευνας, ανακάλυψε ότι υπήρχε δεύτερο κινητό τηλέφωνο, το οποίο ήταν στο όνομα ενός φιλικού του προσώπου και φαίνεται το συγκεκριμένο κινητό να είχε πάνω του ο ίδιος την μοιραία νύχτα.

Το πρόσωπο αυτό, μάλιστα, φαίνεται να είναι μέλος μίας παρέας κυνηγών εκτός του Μεσολογγίου. Ακόμα δεν έχει κληθεί για κατάθεση από τις Αρχές ώστε να δώσει απαντήσεις γιατί το κινητό τηλέφωνο με τα δικά του στοιχεία ήταν στα χέρια του κατηγορούμενου.

Τι ήθελε να εξαφανίσει ο κρεοπώλης την 4η Ιανουαρίου;

Η κάμερα της εκπομπής “Τούνελ” βρέθηκε στο Μεσολόγγι, για να ερευνήσει τις κινήσεις του κατηγορούμενου κρεοπώλη, το μοιραίο βράδυ.

Ο φερόμενος ως δράστης μετά τον σχολαστικό καθαρισμό του σπιτιού του, πέταξε τα σκουπίδια στον κάδο απορριμμάτων που βρίσκεται έξω από το νοσοκομείο Μεσολογγίου. Στην συνέχεια ακολούθησε την διαδρομή προς την λιμνοθάλσσα.

Ήθελε να εξαφανίσει κάτι σημαντικό και διάλεξε την συγκεκριμένη περιοχή, που ερευνούσαν για μέρες οι αστυνομικοί; Τι πέταξε σε εκείνους τους κάδους;

Η δημοσιογράφος της εκπομπής ακολούθησε την διαδρομή του, βρέθηκε στη γειτονιά του και συνομίλησε με τους ανθρώπους που τον έβλεπαν καθημερινά.

Σοκαρισμένοι οι γείτονες του μετά τις εξελίξεις που είδαν το φως της δημοσιότητας, μιλούν για έναν ήσυχο άνθρωπο, που διατηρούσε απλά μια τυπική επαφή μαζί τους.

“Γενικά δεν έκανε φασαρία ώστε να πεις ότι μπορεί να ακούστηκε κάτι εκείνη την νύχτα. Σοκαριστήκαμε όλοι με το γεγονός”, λέει η γειτόνισσά του.

“Είμαστε γείτονες 4-5 χρόνια. Τον έβλεπα που έφευγε το πρωί και ερχόταν το μεσημέρι. Εκείνο το βράδυ δεν είδα τίποτα”, αναφέρει ένας άλλος γείτονάς του.

Πηγή: thetoc.gr

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό