Νικολούλη: «Υπάρχει ένα ρεπορτάζ που δεν έχει βγει ακόμη στον αέρα»

Νικολούλη: «Υπάρχει ένα ρεπορτάζ που δεν έχει βγει ακόμη στον αέρα»

Για την πολύκροτη υπόθεση στην Πάτρα και τον θάνατο των τριών μικρών κοριτσιών μιλά η Αγγελική Νικολούλη σε συνέντευξή της.

Αποκαλύπτει ότι «υπάρχει ένα ρεπορτάζ που δεν έχει βγει ακόμη στον αέρα και θα βγει ανάλογα με τις εξελίξεις» ενώ όπως λέει στην Real Life, που φιλοξενείται η συνέντευξή της η ίδια ευελπιστεί σύντομα να υπάρξει ένα τέλος στην υπόθεση.

«Θέλω να κάνω αθόρυβα τη δουλειά μου» λέει «και να περνώ απαρατήρητη ωστόσο σε ότι αφορά στην Πάτρα επισημαίνει ότι «Κάνω την έρευνά μου, προσπαθώντας να μην περάσω τις διαχωριστικές γραμμές. Πιστεύω, όμως, ότι σύντομα θα έχουμε φως σε αυτήν την υπόθεση.

»Είναι μια άγρια ιστορία για την ελληνική κοινωνία και στο βαθμό που μπορώ βοηθώ. Υπάρχει ένα ρεπορτάζ που δεν έχει βγει ακόμη στον αέρα και θα βγει ανάλογα με τις εξελίξεις. Δεν θέλω να κάνω θόρυβο».

Ερευνώ προσεκτικά χωρίς να ακούω τις σειρήνες, γιατί ένα λάθος μπορεί να φέρει την ανατροπή, εξηγεί η ίδια ενώ μιλώντας για τη φράση της «ένα νεκρό παιδί μπορεί να έχει φωνή από τον τάφο του», που ακούστηκε στην τελευταία της εκπομπή την Παρασκευή επιμένει «Ένα από τα νεκρά παιδιά «φώναζε» από την αρχή από τον τάφο του. Πιστεύω πως οι ερευνητές το έχουν ακούσει».

Στο ερώτημα αν έχει ζήσει κάτι ανάλογο όλα αυτά τα χρόνια απαντά θετικά με τη διευκρίνιση ωστόσο ότι δεν ήταν σε αυτήν την μορφή.

«Τρία παιδιά να χάσουν τη ζωή τους σε τρία χρόνια; Ευτυχώς που οι γιατροί αντιλήφθηκαν πως κάτι δεν πάει καλά κι έκρουσαν τον κώδωνα του κινδύνου μετά το χαμό και του τρίτου παιδιού. Πολλοί ρίχνουν την ευθύνη στο περιβάλλον της οικογένειας, στους συγγενείς και στους φίλους, που θα έπρεπε να έχουν αντιληφθεί τη συχνότητα των θανάτων και να βοηθήσουν» λέει μεταξύ άλλων.

«Εκτός από ρεπόρτερ, είμαι πάνω από όλα άνθρωπος και μητέρα. Όταν με πνίγει το άδικο, αντιδρώ» απαντά όταν τη ρωτούν για τις άβολες στιγμές, που ακόμα και η ίδια έχει εμφανιστεί σοκαρισμένη on camera.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό