Νίκος Οικονομόπουλος: Λύγισε πάνω στη σκηνή – Γιατί έβαλε τα κλάματα σε συναυλία του (Βίντεο)

Νίκος Οικονομόπουλος: Λύγισε πάνω στη σκηνή – Γιατί έβαλε τα κλάματα σε συναυλία του (Βίντεο)

Σε κλάματα ξέσπασε από συγκίνηση ο Νίκος Οικονομόπουλος, στη συναυλία που έδωσε το βράδυ της Τρίτης 7/9 στη γενέτειρά του, την Πάτρα.

Ο τραγουδιστής, σε ένα κατάμεστο στάδιο, συγκινήθηκε που το όνειρο που είχε από μικρός, να τραγουδάει μπροστά σε τόσο κόσμο, έγινε πραγματικότητα.

“Αυτό το χειροκρότημα είναι πολύ ωραίο. Θυμόμουν όταν ήμουν παιδάκι και πάντα ονειρευόμουν να γίνω τραγουδιστής. Πάντα ονειρευόμουν να ήμουν μπροστά σε κόσμο να τραγουδάω. Πριν καθόμουν πίσω στα αποδυτήρια και έλεγα στον μαέστρο αυτά που σας λέω και τώρα. Και λέω κοίτα πώς τα φέρνει καμιά φορά η ζωή. Να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα χωρίς ούτε καν να το καταλάβεις.

Αυτό που θέλω να πω στους νέους ανθρώπους, στα νέα παιδιά που είστε εδώ: θέλω να έχετε πάντα στόχους. Και οι στόχοι που θα θέσετε στη ζωή σας, θα επιτευχθούν. Αρκεί να το θέλετε πολύ” είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Οικονομόπουλος.

 

Νίκος Οικονομόπουλος: “Δεν χρειάζεται να μιλήσω εγώ. Θα μιλήσουν αυτοί που πρέπει”

Στο αεροδρόμιο συνάντησε η κάμερα του “Πρωινού” του ΑΝΤ1 τoν Νίκο Οικονομόπουλο.

Ο γνωστός τραγουδιστής απέφυγε να απαντήσει για την προσωπική του ζωή, ενώ έδωσε τη δική του απάντηση για περιστατικό που συνέβη με την ακύρωση της συναυλίας του στην Κέρκυρα.

Όταν ρωτήθηκε από τον Γρηγόρη Μπάκα για την προσωπική του ζωή και για το γεγονός πως δεν εμφανίζεται με κάποια σύντροφο ο Νίκος Οικονομόπουλος είπε: “Δύσκολα. Δεν θα σε αφήσω”.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος μεταξύ άλλων απάντησε και για την ακύρωση της συναυλίας του στην Κέρκυρα που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων λέγοντας: “Δεν χρειάζεται να μιλήσω εγώ. Θα μιλήσουν αυτοί που πρέπει να μιλήσουν. Είναι λάθος να λέμε εμείς πράγματα που συζητιούνται. Δεν χρειάζεται να μιλήσω δημόσια εδώ. Θα μιλήσουν αυτοί που πρέπει. Την Κέρκυρα την αγαπάμε και είναι ένα υπέροχο νησί με υπέροχους ανθρώπους”.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό