Νίκος Παπαχρήστος – «Όσο βαρούν τα σίδερα»

Νίκος Παπαχρήστος – «Όσο βαρούν τα σίδερα»

Η Castle of Dreams ανακοινώνει την κυκλοφορία του νέου digitalsingle του Νίκου Παπαχρήστου με τίτλο «Όσο βαρούν τα σίδερα»

Το «Όσο βαρούν τα σίδερα» είναι το νέο τραγούδι του τραγουδοποιού Νίκου Παπαχρήστου που κυκλοφορεί την Παρασκευή3Φεβρουαρίου 2023 από την CastleofDreams. Πρόκειται για ένα παραδοσιακό τραγούδι που είναι βαθιά χαραγμένο στην ελληνική παράδοση και ψυχή. Το «Όσο βαρούν τα σίδερα» μιλάει για τον πόνο της απώλειας ο οποίος είναι πιο βαρύς και από το βάρος που έχουν τα σίδερα.

Όσο βαρούν τα σίδερα αμάν αμάν

Βαρούν τα μαύρα ρούχα

Ο Νίκος Παπαχρήστος είναι τραγουδοποιός, συνθέτης και τραγουδιστής γεννημένος στην Αθήνα. Αν και η βαθιά του αγάπη και το ενδιαφέρον για τη μουσική εκφράστηκε νωρίς από νεαρή ηλικία, καθώς έμαθε να παίζει κιθάρα. Δεν ήταν πριν από το 2019, μετά από μια πολύ επιτυχημένη καριέρα ως επιχειρηματίας, όταν αποφάσισε να εκφράσει τον ψυχισμό του συνθέτοντας το πρώτο του τραγούδι «Ξημέρωμα», μια ρομαντική μπαλάντα που αναφέρεται σε μια χαμένη αγάπη. Έκτοτε, ξεκίνησε ένα δημιουργικό ταξίδι για εκείνον, κυκλοφορώντας άλλα 6 single«Σινιάλο», «Το Ψέμα», «Η Συμβουλή», «Αλλάζει ο κόσμος», «Πεφταστέρι» ένα γλυκό τραγούδι που ερμηνεύει με την επτά  χρόνων κόρη του Αθηνά και τα «Κύματα».  Στη συνέχεια ακολούθησε το  “Sometimes” το πρώτο του τραγούδι στα αγγλικά, μια countryμπαλάντα αγάπης. Στην συνέχεια κυκλοφόρησε το “Κόκκινα φανάρια” και πρόσφατα το “Μανούλα μου” ένα ιδιαίτερο τραγούδι για εκείνον μιας και είναι αφιερωμένο στην μητέρα του Αθηνά που έφυγε πολύ νέα από την ζωή το 2019. Το Μάιο του 2022 με αφορμή των πόλεμο που ξέσπασε στην Ευρώπη, κυκλοφόρησε το “Εφήμερες Μπογιές” που στιγματίζει αυτή την «κατανάλωση χυδαία που συμβαίνει στου πλανήτη τα παιδιά».

Το Νοέμβριο του 2022κυκλοφόρησε ένα πολύ όμορφο χασάπικο με όνομα “Είναι γραφτό μου”. Στις αρχές του 2023 κυκλοφόρησε η «Τρικυμία» μια νησιώτικη ρούμπα που αγαπήθηκε πάρα πολύ.Για τον Νίκο η μουσική είναι οι «εκφράσεις της ψυχής μου» όπως δηλώνει στο «Κάστρο των ονείρων» του.

https://orcd.co/osovarountasidera

Στα τέλη του 2019 ακούσαμε το πρώτο του cover από το κανάλι του στο YouTube, έκτοτε ακολούθησαν αρκετά ακόμη.

https://www.youtube.com/@NikosPapachristosOfficial

Η ερμηνεία έχει γίνει από τον Νίκο Παπαχρήστο. Στο βιολί είναι Μανώλης Κόττορος  και η Παραγωγή / Μίξη / Mastering έγιναν στο “BestofStudio” από τον εκπληκτικό Απόστολο Μόσιο. Τέλος η επιμέλεια όλου του artwork έγινε από την CastleofDreams

 ℗ & © 2023 Castle of Dreams

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό