Νοσηλευτής βρέθηκε νεκρός από συνάδελφο στο ΑΧΕΠΑ

Νοσηλευτής βρέθηκε νεκρός από συνάδελφο στο ΑΧΕΠΑ

Ένα τραγικό γεγονός εκτυλίχθηκε το βράδυ της Τρίτης (19/7 ), στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ, όταν νοσηλεύτρια κατά την αλλαγή βάρδιας, εντόπισε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, νεκρό έναν 51χρονο συνάδελφο της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, την Τρίτη ημέρα γενικής εφημερίας στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, ο 51χρονος νοσηλευτής ο οποίος απασχολούταν ως χειριστής αγγειογράφου, στις 8:30 αποσύρθηκε στον χώρου όπου αναπαύεται το προσωπικό τις ώρες διαλλείματος, καθώς αισθάνθηκε αδιαθεσία. Περίπου 2μιση ώρες μετά (σ.σ. 10 με 10:30), όταν η συνάδελφος του έφτασε για να ξεκινήσει τη βάρδια της, βρέθηκε μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα. Ο άτυχος άντρας πέθανε αβοήθητος μέσα στο νοσοκομείο, ενώ κείτονταν νεκρός επί ώρες μέχρι να τον αντιληφθούν οι συνάδελφοι του.

Όπως αναφέρει εργαζόμενος του νοσοκομείου στο GRTimes χρειάστηκε να παραβιαστεί η πόρτα του δωματίου, ώστε να παραλειφθεί ο 51χρονος και να διαπιστωθεί άμεσα ο θάνατος του, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είχε ιστορικό με καρδιολογική πάθηση και πιθανόν αυτό να του κόστισε τη ζωή.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό