Ντέμης Νικολαΐδης: Η συγκίνηση όταν μίλησε για τα παιδιά του, ο Εβρίτης παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής (+ video)

Ντέμης Νικολαΐδης: Η συγκίνηση όταν μίλησε για τα παιδιά του, ο Εβρίτης παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής (+ video)

Συγκινήθηκε μιλώντας  για τα δύο παιδιά του Μελίνα και Γιώργο, ο παλαίμαχος διεθνής Εβρίτης ποδοσφαιριστής  Ντέμης Νικολαΐδης, σε πρόσφατη συνέντευξη του. 

Σε μια σπάνια συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή “Game Night” στον Sport 24, ρωτήθηκε «Πώς είναι να είσαι πατέρας;», και ο Ντέμης Νικολαΐδης: «Σταματά το έργο. Λες τώρα ως, εξαρτώμαι από κάτι άλλο και είναι τα παιδιά σου. Κυριαρχεί επάνω σου κάποιος άλλος. Εγώ το ένιωσα μόνο με τα παιδιά μου αυτό. Που είμαι αυτόνομος, θέλω την ελευθερία μου… Τελείωσε… Υπάρχουν δύο τύποι, ο γιος μου και η κόρη μου που μπορούν να με κάνουν … Εγώ είμαι εγωιστής. Δεν επιτρέπω να μου αλλάζουν συναισθήματα να με στεναχωρούν ή να με χαροποιούν άτομα τα οποία δεν αξίζουν. Πρέπει να αξίζουν. Όταν κάνεις παιδιά όμως σε κάνουν ό,τι θέλουν. Σταματά… Τρόμαξα λίγο στην αρχή. Δεν έχεις τον έλεγχο του εαυτού σου.

Δεν εξαρτάται η ζωή σου από εσένα μόνο. Με ένα τηλέφωνο έχει αλλάξει η ζωή σου γιατί ο γιος σου δεν είναι καλά. Υπάρχουν άτομα πλέον που με εξουσιάζουν. Για να το καταλάβω ήταν σοκ για μένα. Από την άλλη είναι και τρομερό».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί

Να υπενθυμίσουμε, πως σαν “βόμβα” είχε σκάσει στις 15 Ιουλίου η ανακοίνωση του χωρισμού της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, οι οποίοι τράβηξαν χωριστούς δρόμους έπειτα από 18 χρόνια γάμου.

Evros-News

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό