ΝΤΙΝΟΣ ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ: «ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ,  ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΠΟΙΟΙ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ»

ΝΤΙΝΟΣ ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ: «ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ, ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΠΟΙΟΙ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ»

«Οι εποχές που κοιτούσαμε πίσω τελείωσαν πια. Σήμερα κοιτάμε μόνο μπροστά. Φτιάχνουμε έναν Δήμο πρότυπο και αξιοζήλευτο και οι δημότες θα το νιώσουν στην καθημερινότητά τους» δήλωσε ο υπ. Δήμαρχος Μαρώνειας-Σαπών κατά τη διάρκεια περιοδείας της ομάδας των υποψηφίων συμβούλων της «Επανεκκίνησης» στους οικισμούς της Πελαγίας, Εργάνης, Νέας Πέτρας, Μιράνων, Βέννας και Σαλμώνης, το βράδυ της Πέμπτης 28 Σεπτεμβρίου 2023.

Η στήριξη των αγροτών που θα μειώσει το κόστος παραγωγής του πρωτογενή τομέα, η κατασκευή νέων υποδομών, οι αντικαταστάσεις πεπαλαιωμένων δικτύων ύδρευσης, η υποστήριξη των ηλικιωμένων συμπολιτών μας μέσα από προνοιακές δράσεις, οι ευκαιρίες στη νέα γενιά θα είναι στην προτεραιότητα του Δήμου τα επόμενα 5 χρόνια.

«Έχουμε γνώση και εμπειρία, έχουμε σχέδιο και πρόγραμμα το οποίο υλοποιούμε χωρίς παρεκκλίσεις. Σε λίγο θα δουν όλοι έργα που δεν έχουν ξαναγίνει στο Δήμο. Οι δύσκολες μέρες είναι πια παρελθόν. Τώρα ήρθε η ώρα να κάνουμε το επόμενο άλμα και όχι απλώς βήμα»,  δήλωσε ο κ. Χαριτόπουλος εν μέσω χειροκροτημάτων.

«Οι πολίτες μας έχουν και μνήμη και κρίση. Θυμούνται ποιοι στάθηκαν δίπλα τους και στα εύκολα αλλά κυρίως στα δύσκολα» κατέληξε ο κ. Χαριτόπουλος.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό