Ο 21χρονος υπέδειξε ποιος σκότωσε τον Άλκη και πού βρίσκεται το φονικό όπλο

Ο 21χρονος υπέδειξε ποιος σκότωσε τον Άλκη και πού βρίσκεται το φονικό όπλο

Το άτομο που κατάφερε τα θανατηφόρα χτυπήματα στον Άλκη Καμπανό φέρεται να υπέδειξε κατά την απολογία του ενώπιον της 7ης Τακτικής Ανακρίτριας ο 21χρονος Έλληνας που συνελήφθη για την υπόθεση.

Μάλιστα, ο 21χρονος Ι. Κ. ανέφερε ενώπιον της ανακρίτριας πως τα θανάσιμα χτυπήματα έγιναν με μαχαίρι και όχι με το δρεπάνι, όπως αρχικά λεγόταν και υπέδειξε και το μέρος στο οποίο βρίσκεται. Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο δικηγόρος του 21χρονου, Απόστολος Λύτρας, “ανέφερε ποιος ήταν αυτός ο οποίος αφαίρεσε τη ζωή του Άλκη με ένα μαχαίρι και μάλιστα έχει υποδείξει πού βρίσκεται αυτό το μαχαίρι για να βρεθεί το συγκεκριμένο μαχαίρι με το οποίο αφαιρέθηκε η ζωή του παιδιού”.

Στις δηλώσεις του, ο κ. Λύτρας τόνισε πως ο 21χρονος υποδεικνύει τον δολοφόνο αφού όπως ισχυρίζεται, τον είδε με τα μάτια του να του καταφέρνει τα θανατηφόρα χτυπήματα.

Αναφορικά με την δική του εμπλοκή στη δολοφονική επίθεση ο Ι.Κ. φέρεται να ισχυρίζεται πως ήταν αυτός που τραυμάτισε έναν από τους δύο φίλους του Άλκη. Τόνισε επίσης πως όλοι οι κατηγορούμενοι έχουν σοβαρές ευθύνες αφού στη συμπλοκή πήγαν οπλισμένοι.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό