Ο Α.Σ.Μ.Τ. ,,ΔΙΑΣ” BUDO ACADEMY A. PARASIDIS με πέντε αθλητές του συμμετείχε στην πιο σημαντική συνάντηση της JJIF (Ju-JitsuInternationalFederation) στην χώρα μας

Ο Α.Σ.Μ.Τ. ,,ΔΙΑΣ” BUDO ACADEMY A. PARASIDIS με πέντε αθλητές του συμμετείχε στην πιο σημαντική συνάντηση της JJIF (Ju-JitsuInternationalFederation) στην χώρα μας

Ο Α.Σ.Μ.Τ. ,,ΔΙΑΣ” BUDO ACADEMY A. PARASIDIS με πέντε αθλητέςτ ου συμμετείχε στην πιο σημαντική συνάντηση της JJIF (Ju-JitsuInternationalFederation) στην χώρα μας και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη, στο σύστημα του contactJu-Jitsu. Παρόντες περισσότεροι από 50 συμμετέχοντες από την Ελλάδα και την Ρουμανία.

Ενα πολύ ενδιαφέρον σαββατοκύριακο όπου oι αθλητές παρακολούθησαν το workshopseminar το Σάββατο 18/3,στο όποιο αναφέρθηκανκαι οι προσπάθειες της παγκόσμιας ομοσπονδίας πουαποσκοπεί στο να γίνει το ContactJu-Jitsu ολυμπιακό άθλημα, όπως επίσης έγινε και αναφορά για παγκόσμιο κύπελλο contactJu-Jitsuπου θα διεξαχθεί 23/24 Μαΐου 2023 στην Ταϊλανδή.

Την Κυριακή  19/3 πραγματοποιήθηκε και το φιλικό sparringγια την εκπαίδευση διαιτητών και κριτών από όλη την Ελλάδα  με την συμβολή  δύο διαιτητών από τη Ρουμανία, για το νέο κανονισμό  Ju-JitsucontactthatMichelleVanRijt.Οι συγκεκριμένοι αξιολογήθηκαν και πιστοποιήθηκαν από την παγκόσμια ομοσπονδία στο Γ Επίπεδο. Επίσημοι φιλοξενούμενοι ήταν οΓερμανός γενικός διευθυντής παγκόσμιας ομοσπονδίας JoachimThumfactκαθώς και οBertrandAmoussou τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητήςJu-Jitsu και βετεράνος μαχητής MMA και valetudo, που είναι επίσηςμέλος του διοικητικού συμβουλίου του IMMAF και διευθυντήςανάπτυξης για το Ju-JitsuΓαλλίας.

ΟHeadcoachτουΑ.Σ.Μ.Τ. ,,ΔΙΑΣ¨ BUDOACADEMYA. PARASIDIS, Αλέξανδρος Παρασίδηςμέσα από την 40χρονη πορεία του και την απόκτηση 7 μαύρων ζωνών διαφόρων επιπέδων  “DAN” σε 7 πολεμικές τέχνες, επέλεξε να συνεχίσει να γράφει την ιστορία των μαχητικώντεχνών στην πόλη μας με το combatJu-Jitsuπου το θεωρεί ένα ρεαλιστικό, δυναμικό και πολλά υποσχόμενο άθλημα. Απόλυτα καταρτισμένος και πιστοποιημένος από τους πρώτους προπονητές από την Γ.Γ.Α.με άδεια άσκησης επαγγέλματος από το 2008, με διαρκή εκπαίδευση και συνεχόμενες βραβεύσεις, αποδεικνύει συνεχώς την μεγάλη αγάπη του για το άθλημα και τους μαθητές του.

Ο Α.Σ.Μ.Τ. ,,ΔΙΑΣ¨ BUDOACADEMYA.PARASIDISείναι  η πρώτη και μοναδική σχολή πολεμικών τεχνών που έφερε στην πόλη μας το σύστημα του comdatJu-Jitsu, που είναι ένα πλήρες σύστημα μικτών πολεμικών τεχνών με πλήρη επαφή.

Συνεχίζει πρωτοπορώντας και πάλι για την πόλη μας φέρνοντας και το contactJu-Jitsu, που συμμετέχει φανερά σε μια άλληέκφανση του ju-jitsu, αναβαθμίζοντας συνεχώς τις γνώσεις  και το εκπαιδευτικό έργο της ακαδημίας. Το σύνολο κανόνων HeadImpactFreeContactJu-Jitsuείναι μια πρωτοποριακή καινοτομία που έχει τη δυνατότητα να αλλάξει το πρόσωπο του Ju-Jitsuόπως το ξέρουμε. Αυτή η συναρπαστική νέα εξέλιξη θα προσφέρει ευκαιρίες σε αθλητές όλων των επιπέδων ώστε να εξερευνήσουν τα όρια των ικανοτήτων τους σε ένα ασφαλές και ελεγχόμενο περιβάλλον.

Να ευχαριστήσουμε θερμά την πρόεδρο της ελληνικής και μέλος της παγκόσμιας   ομοσπονδίαςJu-Jitsu κ. Μαρία Χαριτοπούλου αλλά και τον υπεύθυνο προπονητή Ελλάδος στο Combat και στοContactJu-Jitsu κ. Δημητρόπουλο Ιωάννη, για την υπέροχη φιλοξενία και τις γνώσεις που μας προσέφεραν.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους αθλητές της ακαδημίας μας για το ήθος, το πάθος και την άψογη εμφάνιση τους.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό