Ο Άγγελος από τους «Παγιδευμένους» μιλά για τη σειρά, για τη ζωή του και για όσα δεν γνωρίζουμε για εκείνον

Ο Άγγελος από τους «Παγιδευμένους» μιλά για τη σειρά, για τη ζωή του και για όσα δεν γνωρίζουμε για εκείνον

Ο ηθοποιός Βασίλης Τριανταφύλλου μιλά στο Newsbomb.gr για το ρόλο του «Άγγελου» στους «Παγιδευμένους», τη συνέχεια της σειράς, τη ζωή του και όσα δεν γνωρίζουμε για εκείνον.

Στο τρέιλερ για τα νέα επεισόδια βλέπουμε τον Άγγελο να χάνει τις αισθήσεις του στη φυλακή. Τα spoilers λένε ότι πεθαίνει. Τα επιβεβαιώνεις;

Τηλεθεατές, συντελεστές και ηθοποιοί αναμένουμε να δούμε τι θα γίνει! Περιμένουμε πώς και πώς τα νέα επεισόδια. Μετράμε αντίστροφα. Όπως καταλάβατε δεν μπορώ να αποκαλύψω τι θα γίνει (γέλια). Το μόνο που ξέρω είναι ότι από την στιγμή που ξεκίνησε να εφαρμόζει το σχέδιο εκδίκησης, ο Άγγελος δεν μπορεί να μείνει ήσυχος. Θα τους απασχολεί για μεγάλο διάστημα.

Πώς προσέγγισες τον ρόλο του Άγγελου; Είναι ένας χαρακτήρας σκοτεινός, ο «κακός» που πάντα έχουν οι σειρές…

Είναι ένας ρόλος που θα ήθελαν να δουλέψουν πολλοί συνάδελφοι. Όλους μάς γοητεύουν τα δύσκολα. Σαν ηθοποιός οφείλεις να δικαιολογήσεις τον ήρωά σου ώστε να τον πλησιάσεις όσο το δυνατόν περισσότερο.

Ο κόσμος σού έστελνε υβριστικά μηνύματα στα social media, λόγω του ρόλου; Έχουμε ακούσει από συναδέλφους σου περίεργες αντιδράσεις κόσμου που συγχέει τη ζωή με την TV.

Το επάγγελμα του ηθοποιού έχει και αυτό τον δικό του χώρο εργασίας. Η δουλειά σταματάει όταν βγαίνουμε από σετ, πλατό, πρόβα και σκηνές. Μόλις σχολάμε, πηγαίνουμε στις οικογένειες μας και στους φίλους μας. Δεν παίρνουμε τους ρόλους μας μαζί. Τα σχόλιά τους δείχνουν σε αυτές τις περιπτώσεις ότι η δουλειά σου αναγνωρίζεται, ότι κάτι έχεις κάνει σωστά.

Ποια είναι μέχρι τώρα η πιο περίεργη αντίδραση που έχεις δεχτεί;

Το χειρότερο μήνυμα που έλαβα ήρθε μετά την σκηνή του φόνου. Μετά από κάποια επεισόδια είδα στα εισερχόμενα μου: «Καλά της έκανες, καλό κορίτσι ήταν κι αυτή».

Ποια ήταν για εσένα η μεγαλύτερη δυσκολία αυτού του ρόλου;

Ο Άγγελος γνώριζε. Από το πρώτο επεισόδιο λέει σε όλους ψέματα. Ο Άγγελος δεν είναι ένα πρόσωπο, έχει πολλά. Συμπεριφέρεται διαφορετικά από άτομο σε άτομο. Ήταν κάτι που με δυσκόλεψε γιατί επέστρεφα πάντα στην αρχή για να μελετώ την συμπεριφορά του σε όλες του τις εκφάνσεις και σε όλες του τις σχέσεις. Ήθελε και θέλει μεγάλη μελέτη.

Σε είδαμε να αλλάζεις, να ξυρίζεις τα μαλλιά σου. Αυτό πώς το δέχτηκες;

Το γνώριζα από την αρχή. Το είχα συζητήσει με την παραγωγή και τους σκηνοθέτες μου. Προετοιμαζόμουν γι’ αυτό. Τα πλάνα ήταν υπέροχα και πλέον το συνήθισα. Πού ξέρεις, μπορεί να το κρατήσω αυτό το στιλ!

Νιώθεις ότι οι «Παγιδευμένοι» είναι ένα δώρο για την καριέρα σου; Σου άλλαξε τη ζωή;

Συνήθως λέπεις την αποδοχή του κόσμου. Ο κόσμος μέσα από την τηλεόραση σού επιτρέπει να μπαίνεις στο σπίτι του. Σέβομαι απόλυτα αυτό το γεγονός.

Πώς αλλάζει η καθημερινότητα όταν σε αναγνωρίζουν στον δρόμο;

Δεν αλλάζει τίποτα. Συνεχίζω να πηγαίνω εκεί που σύχναζα. Έχω τις ίδιες συνήθειες καλές/κακές. Συνεχίζω να καβαλάω τη μηχανή μου. Δεν μπορεί να αλλάξει η καθημερινότητά σου, με ένα μικρό διάλειμμα για μία φωτογραφία ή να συζητήσεις λίγα λεπτά με το κοινό που σε παρακολουθεί.

Πώς είναι ο «Άγγελος» πίσω από τις κάμερες;

Με πολλά ελαττώματα. Δεν είμαι εύκολος άνθρωπος. Αλλά πάντα παραμένω χαμογελαστός!

Σε συνέντευξή σου μάθαμε ότι έχεις μακροχρόνια σχέση και είδαμε και μία πρόταση γάμου! Στα 28 σου ετοιμάζεσαι να εγκαταλείψεις το club των singles;

Ναι, έγινε η πρόταση και είμαστε ευτυχισμένοι. Δεν έχει αλλάξει τίποτα από εκείνη την ημέρα. Συνεχίζουμε να προγραμματίζουμε το μέλλον μας.

Τι προσδοκάς από το 2023;

Το κυριότερο είναι να έχουμε υγεία. Από εκεί και πέρα όλοι θα βρούμε αυτό το κάτι μέσα στη χρονιά που θα γίνει ένας μεγάλος προσωπικός αγώνας για τον καθένα. Το 2023 θέλω να παραμείνει μια έντονη δημιουργική χρονιά και να με φέρει αντιμέτωπο με νέες προκλήσεις.

Τι όνειρα έχει ο Βασίλης;

Πολλά. Είναι όμορφο να ονειρεύεσαι. Υγεία, όμορφοι άνθρωποι δίπλα μας, ταξίδια και όμορφες επαγγελματικές στιγμές.

Ποιες παγίδες θες να αποφεύγεις στη ζωή σου και σε ποιες αφήνεσαι να πέφτεις;

Η ζωή είναι ένας αγώνας με προσωπικές αντιστάσεις. Έχουμε πάθη, συνήθειες, συναισθήματα. Προσπαθώ να αποφεύγω τοξικούς ανθρώπους.

Και αφήνομαι στην παγίδα της ευθύνης. Αναλαμβάνω πολλές, ακόμα κι αυτές που δεν μου αναλογούν.

  • Έχω καταγωγή από τα Μέθανα.
  • Ζω και μεγάλωσα στον Πειραιά.
  • Αγαπώ πολύ τις μηχανές.
  • Ταξιδεύω συχνά.
  • Οι Οινούσσες είναι το αγαπημένο μου νησί.
  • Μου αρέσει πολύ να μένω σπίτι, αν και δεν βρίσκω το χρόνο.
  • Δεν μπορώ να βγάλω από την καθημερινότητά μου τον καφέ και το τσιγάρο.

EXTRA INFO

Το 2023 θα με βρείτε στο θέατρο Αλάμπρα στην παράσταση Η Μαντόνα με το γούνινο παλτό, του Σαμπαχαττίν Αλί σε σκηνοθεσία Ρουμπίνης Μοσχοχώριτη.

Πηγή: Newsbomb.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό