Ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου στο εργοτάξιο  της ανατολικής περιφερειακής οδού Αλεξανδρούπολης

Ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου στο εργοτάξιο της ανατολικής περιφερειακής οδού Αλεξανδρούπολης

Στην έναρξη εργασιών κατασκευής της ανατολικής περιφερειακής οδού της Αλεξανδρούπολης παρέστη ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτριος Πέτροβιτς και ενημερώθηκε για τον προγραμματισμό εκτέλεσης του έργου από τον εργοταξιάρχη Αθανάσιο Βρέκο.

Το έργο, προϋπολογισμού 36 εκ. ευρώ, που σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα θα πρέπει να ολοκληρωθεί σε 24 μήνες, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την κατασκευή του συνδετήριου κλάδου με το λιμάνι Αλεξανδρούπολης, κόμβου σύνδεσης με τον κλάδο προς Εγνατία Οδό, καθώς επίσης και τρείς ανισόπεδες διαβάσεις.

Όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Πέτροβιτς «Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα σημαντικό έργο υπερτοπικής σημασίας, που εκτελείται από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και με την ολοκλήρωσή του θα συμβάλει στην αποσυμφόρηση της κυκλοφοριακής επιβάρυνσης του αστικού ιστού της Αλεξανδρούπολης, αλλά και στην εύρυθμη διοχέτευση κυρίως βαρέων οχημάτων από και προς το λιμάνι και την Εγνατία οδό». Βέβαια, όπως επεσήμανε ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου «σημαντικός παράγοντας ομαλής εξέλιξης εκτέλεσης των εργασιών, αποτελούν η μετακίνηση των υφιστάμενων δικτύων κοινής ωφελείας, σε συνδυασμό με τη διαδικασία ταχύτερης καταβολής αποζημιώσεων στους δικαιούχους για τις αναγκαίες απαλλοτριώσεις».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό