Ο απολογισμός του ΑΣ Δημοκρίτειο Κομοτηνής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Open Εφήβων του Βόλου

Ο απολογισμός του ΑΣ Δημοκρίτειο Κομοτηνής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Open Εφήβων του Βόλου

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσία του τμήματος μπάντμιντον του ΑΣ Δημοκρίτειο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Open Εφήβων που έγινε το περασμένη Σαββατοκύριακο 12-13/02 στον Βόλο.

Η ομάδα αποτελούμενη από τους Νίκο Τζεβελεκίδη, Μαρία και Πέτρο Κασάπη και τους Άγγελο και Κωνσταντίνο Καλλιγά έκανε αισθητή παρουσία και έδειξε ότι βρίσκεται στο σωστό δρόμο σε σχέση με την προετοιμασία τους για τις επερχόμενες διοργανώσεις.

Ο Νίκος Τζεβελεκίδης μπήκε στους 16 στο απλό και στο διπλό εφήβων με συμπαίκτη τον Βασίλη Δαμιανίδη από τον ΓΑΣ Αρίων Ξάνθης. Η Μαρία Κασάπη αν και έκανε πολύ καλή εμφάνιση δεν κατάφερε να προχωρήσει και στα τρία αγωνίσματα που αγωνίστηκε, στο μονό, στο διπλό μεικτό με τον Τζεβελεκίδη και διπλό γυναικών με συμπαίκτρια την Άννα Χοτζούδη από τον Δία Σιδηροκάστρου. Ο Πέτρος Κασάπης αγωνίστηκε με συμπαίκτη επίσης από τον ΓΑΣ Αρίων τον Χρήστο Λαζαρίδη.

Επόμενο αγωνιστικό ραντεβού είναι στην Αλεξανδρούπολη την ερχόμενη Κυριακή 20/02 όπου θα αγωνιστούν οι κατηγορίες U15 και U19, ενώ ο μήνας θα κλείσει με το Open Ανδρών-Γυναικών πάλι στο Βόλο με αρκετά μεγάλη παρουσία από την ομάδα του ΑΣ Δημοκρίτειου.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό