Ο Δήμαρχος Μαρωνείας Σαπών συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ταμείου παρακαταθηκών και δανείων, τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ και στελέχη υπουργείων

Ο Δήμαρχος Μαρωνείας Σαπών συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ταμείου παρακαταθηκών και δανείων, τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ και στελέχη υπουργείων

Συναντήσεις με Προέδρους Οργανισμών και στελέχη Υπουργείων για την προώθηση θεμάτων που αφορούν το Δήμο Μαρωνείας-Σαπών είχε αυτές τις μέρες στην Αθήνα ο Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών κ. Ντίνος Χαριτόπουλος.
Συγκεκριμένα, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων κ. Δημήτριο Σταμάτη για θέματα χρηματοδότησης μελετών για έργα υποδομών του Δήμου και αξιοποίηση χρηματοδοτικών πρωτοκόλλων του Ταμείου.
Επίσης, σε συνάντηση του με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ κ. Νίκο Παπαευσταθίου έθεσε εκ νέου την πρόταση δημιουργίας μόνιμης βάσης ΕΚΑΒ στις Σάπες, που θα εμπεριέχει τη μόνιμη παρουσία πλήρως στελεχωμένου και εξοπλισμένου ασθενοφόρου 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα και παράλληλα θα καλύπτει τις αυξημένες ανάγκες της θερινής περιόδου στην παραλιακή ζώνη του Δήμου. Ο κ. Πρόεδρος δεσμεύτηκε ότι θα δει θετικά το όλο ζήτημα και θα το συμπεριλάβει στον μελλοντικό προγραμματισμό του ΕΚΑΒ.
Τέλος, ο Δήμαρχος συναντήθηκε με στελέχη του Υπουργείου Εσωτερικών για ζητήματα των αποζημιώσεων από τη θεομηνία του 2019, το οριστικό κλείσιμο του προσωρινού οικισμού Ποντίων στις Σάπες και το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», καθώς και του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων για το θέμα της κοινωφελούς εργασίας και αξιοποίησης άλλων προγραμμάτων του Υπουργείου.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό