Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΥΛΑΓΑΝΗ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕ ΟΤΙ: «ΑΞΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ»

Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΥΛΑΓΑΝΗ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕ ΟΤΙ: «ΑΞΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ»

Με εντυπωσιακό τρόπο ολοκλήρωσε την προεκλογική του εκστρατεία στα χωριά ο Ευριπίδης Στυλιανίδης με ανοιχτή ομιλία στο χωριό του στην Ξυλαγανή, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι δεν ξέχασε από που ξεκίνησε.

 Κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν, υπενθύμισε τα έργα που ολοκλήρωσε όπως τις εργατικές κατοικίες, την ανάπλαση των σχολείων, την στήριξη των πολιτιστικών συλλογών, την ολοκλήρωση του μουσείου, την ανασκαφή και ανάπλαση του θεάτρου, την ανασκαφή του σπηλαίου που μόλις ξεκίνησε και λοιπά.

 Μίλησε για την πολιτική στήριξης των παραγωγών και των κτηνοτρόφων, προτεραιοποίησε την τουριστική ανάπτυξη της ακτογραμμής Μαρώνειας, Προσκυνητών, Ιμέρου, αλλά και την μετεξέλιξη των χωριών σε τουριστικούς προορισμούς. Έθεσε τους νέους στόχους για την περιοχή της Μαρώνειας και ζήτησε την στήριξη των συγχωριανών του με ισχυρή εντολή για να διεκδικήσει στην καινούρια περίοδο ρόλους που θα του επιτρέψουν να επιστρέψει στην περιοχή την εμπιστοσύνη που διαχρονικά του δείχνει.

 Ευχαρίστησε τους συμπατριώτες του γιατί κατέρριψαν την αντίληψη ότι κανείς δεν άγιασε στον τόπο του, εκλέγοντας τον πάντοτε με ισχυρότατο ποσοστό και δεσμεύτηκε στην νέα περίοδο που τώρα ξεκινά να υλοποιήσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο ποιοτικής ανάπτυξης το οποίο παρουσίασε.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό