Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ εκπροσώπησε τον ΠΡΟΕΔΡΟ της ΒΟΥΛΗΣ στις γιορτές ΜΝΗΜΗΣ των ΘΡΑΚΩΝ της ΑΘΗΝΑΣ

Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ εκπροσώπησε τον ΠΡΟΕΔΡΟ της ΒΟΥΛΗΣ στις γιορτές ΜΝΗΜΗΣ των ΘΡΑΚΩΝ της ΑΘΗΝΑΣ

Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ εκπροσώπησε τον ΠΡΟΕΔΡΟ της ΒΟΥΛΗΣ στις γιορτές ΜΝΗΜΗΣ των ΘΡΑΚΩΝ της ΑΘΗΝΑΣ.

  • Βραβεύτηκε από τους Θράκες της Αθήνας

«Δεν είναι γιορτές τιμής και μνήμης, αλλά γιορτές αφύπνισης και εθνικής αυτοπεποίθησης» τόνισε ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας μεταφέροντας τους χαιρετισμούς όλου του Ελληνικού Κοινοβουλίου δια του προέδρου του Κ. Τασούλα.

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης στον Άγιο Ελευθέριο Αχαρνών παρουσία Μητροπολιτών, Θρακικών συλλόγων της Αθήνας και πλήθους κόσμου δεν παρέλειψε να στηλιτεύσει τις αδικίες που υπέστη ο Θρακικός Ελληνισμός ακόμα και από το Ελληνικό κράτος παρά τη μεγάλη προσφορά και τις θυσίες του και ζήτησε αποκατάσταση και ανάδειξη της σημερινής Θράκης. Παράλληλα αναφέρθηκε στο σημαντικό σημερινό ρόλο των θρακών για τη θωράκιση και την εξωστρέφεια της πατρίδας που στέλνει δυναμική απάντηση στους σύγχρονους επίβουλες.

Με δρώμενα για την ανταλλαγή των πληθυσμών τιμήθηκε επίσης η οικογένεια του Βουλευτή Εβρου Τάσου Δημοσχάκη, ο οποίος αναφέρθηκε εκτενώς και με συγκίνηση στην ιστορία του προπάππου του.

Η εκδήλωση που είχε μεγάλη επιτυχία πρόβαλε ζωντανά στο κοινό της Αθήνας τη Θράκη και την προσφορά της παρουσία επίσης του Αντιδημάρχου Αθηναίων Σ. Κολάτου.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό