Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκλεισε συμφωνία με το WhatsApp του Ζούκερμπεργκ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκλεισε συμφωνία με το WhatsApp του Ζούκερμπεργκ

Ένα μεγάλο deal με τη Meta Platforms του Μαρκ Ζούκερμπεργκ, τη μητρική εταιρεία των Facebook, Instagram και WhatsApp, υπέγραψε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος θα αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στη διεθνή διαφημιστική εκστρατεία της υπηρεσίας ανταλλαγής μηνυμάτων WhatsApp.

Η συμφωνία έχει διάρκεια αρκετών ετών και αποτελεί την πρώτη συνεργασία του Έλληνα μπασκετμπολίστα με τον τεχνολογικό κολοσσό, ο οποίος ψάχνει στο πρόσωπο του Γιάννη ένα δυνατό restart μετά τα μειωμένα έσοδα των τελευταίων μηνών.

Το deal περιλαμβάνει την παραγωγή διαφημιστικού περιεχομένου, καθώς και την διοργάνωση εκδηλώσεων. Η «πρεμιέρα» της συνεργασίας έγινε με το All-Star weekend που ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής (20/2) στο Κλίβελαντ.

Οι οικονομικοί όροι του deal δεν έχουν γνωστοποιηθεί, αλλά είναι σίγουρο πως πρόκειται για μια συμφωνία εκατομμυρίων δολαρίων που θα «φουσκώσει» τους λογαριασμούς του Greek Freak.

«Είναι μια εφαρμογή, την οποία χρησιμοποιώ καθημερινά» δήλωσε την Κυριακή ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, στο πλαίσιο του All-Star Game του NBA.

To WhatsApp αποτελεί θυγατρική της Meta Platforms και έχει περισσότερους από 2 δισεκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως, ενώ αποτελεί την πιο δημοφιλή εφαρμογή επικοινωνίας σε αρκετές χώρες, όπως η Ινδία και η Βραζιλία.

typos.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό