Ο γιατρός: Τέλος Δημήτρης και Δανάη – Αυτή μπαίνει ανάμεσά τους

Ο γιατρός: Τέλος Δημήτρης και Δανάη – Αυτή μπαίνει ανάμεσά τους

Τις καλύτερες εντυπώσεις του τηλεοπτικού κοινού έχει λάβει η νέα δραματική σειρά του Alpha, «Ο Γιατρός», με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Τα κολακευτικά σχόλια πέφτουν «βροχή», ενώ τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά. Ωστόσο, πρόκειται για μία σειρά με μικρό αριθμό επεισοδίων, κάτι που συνεπάγεται με το πρόωρο τέλος του.

Ο γιατρός επόμενα επεισόδια: Τέλος Δημήτρης και Δανάη – Αυτή μπαίνει ανάμεσά τους

Η Σοφία, έπειτα από προτροπή του Μιχάλη αποφασίζει να μιλήσει στον Ανδρέα για τη σχέση τους πριν το ατύχημα, αλλά πάλι κάτι τους διακόπτει: η Κέλλυ έρχεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο έπειτα από λιποθυμικό επεισόδιο.

Η Σοφία αναλαμβάνει τη θεραπεία της ενώ ο Ανδρέας και η Άννα μπαίνουν στη διαδικασία να ψάξουν την «κρυφή» ζωή της κόρης τους μπας και βρουν απαντήσεις γι’ αυτό που της συμβαίνει. Θα καταλήξουν να έρθουν αντιμέτωποι με αλήθειες που τους πονάνε και με ένα μυστικό από το παρελθόν της Κέλλυς που στιγμάτισε όλη της τη ζωή.

Την ίδια στιγμή, οι σχέσεις του Δημήτρη και της Δανάης είναι κάπως ψυχραμένες μετά από την άρνηση του πρώτου να πάνε μαζί για σπα και γίνονται ακόμα χειρότερες όταν αναλαμβάνουν τη φροντίδα της «Βίκυ Love», μιας εντυπωσιακής influencer που φαίνεται να σκανδαλίζει όλο το ανδρικό προσωπικό του νοσοκομείου.

Δείτε το trailer του επόμενου επεισοδίου:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό