Ο γνωστός Κωμικός Κώστας Μαλιάτσης Σάλας έρχεται  Ξάνθη και Αλεξ/πολη με την παράσταση “Δέκα χρόνια κουβάλημα”

Ο γνωστός Κωμικός Κώστας Μαλιάτσης Σάλας έρχεται Ξάνθη και Αλεξ/πολη με την παράσταση “Δέκα χρόνια κουβάλημα”

Ο γνωστός Έλληνας κωμικός γιορτάζει τα δέκα χρόνια παρουσίας του με δύο μοναδικές παραστάσεις σε Ξάνθη και
Αλεξανδρούπολη!

Δέκα χρόνια κωμωδίας, δέκα χρόνια αστείρευτου γέλιου ή με άλλα λόγια…Δέκα χρόνια κουβάλημα! Ο Κώστας Μαλιάτσης Σάλας συμπληρώνει μια κωμική δεκαετία, φέρνοντας στη σκηνή τόσο την κρεμ ντε λα κρεμ από όλες τις παραστάσεις του, όσο και νέα σπαρταριστά κείμενα.

Με το γνωστό του χαοτικό ύφος, ο Έλληνας κωμικός σχολιάζει μοναδικά απλές καθημερινές καταστάσεις, μιλάει για τους μικρούς ψυχαναγκασμούς που όλοι έχουμε αλλά και δεκάδες γνήσιες απορίες που ντρεπόμαστε να εξωτερικεύσουμε, όπως το…πως ανεβαίνουν τα αυτοκίνητα στον πάνω όροφο των εμπορικών κέντρων.

Ο Κώστας Μαλιάτσης Σάλας για  άλλη μια χρονιά -δέκατη για την ακρίβεια- θα παρουσιάσει στις 9 Ιουνίου στο Θέατρο Αλτιναλμάζη στις 212:30  στην Αλεξανδρούπολη  (εισιτήρια: δέκα ευρώ από το Βιβλιοπωλείο Βαταμίδη-Δημοκρατίας 230, Αλεξανδρούπολη- και 12 ευρώ από το Viva.gr και στο ταμείο την ημέρα της Παράστασης) και 10 Ιουνίου στο Θερινό Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης στις 21:30  (εισιτήρια: δέκα ευρώ από το Studio Ιταλός  (Τσιμισκή 10, Ξάνθη) και 12 ευρώ από το Viva.gr και στο ταμείο την ημέρα της Παράστασης., κείμενα  που έχουν αγαπηθεί με νέες μοναδικές προσθήκες!

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό