Ο ιατροδιαστής Γρηγόρης Λέων καταγγέλει ότι δέχεται απειλές για τη ζωή του

Ο ιατροδιαστής Γρηγόρης Λέων καταγγέλει ότι δέχεται απειλές για τη ζωή του

Aπειλές για τη ζωή του φαίνεται πως δέχεται ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, την ώρα που δηλώνει βέβαιος ότι και οι θάνατοι των δύο άλλων κοριτσιών στην Πάτρα, της Ίριδας και της Μαλένας, είναι αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο ίδιος δημοσιεύει ένα ρεπορτάζ με τίτλο «θρίλερ στην Πάτρα – Απειλές στον Λέων – Θα σε βρούνε σφαγμένο», με τον ίδιο να τονίζει: «η αλήθεια έχει εχθρούς. Θα ζήσουμε χωρίς φόβο και θα τους αντιμετωπίσουμε και αυτούς».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Γρηγόρης Λέων φέρεται να δέχεται απειλές για τη ζωή του, ενώ κάποιοι κάνουν λόγο είτε για συγγενή της οικογένειας από την Πάτρα ή για γνωστό μπράβο της Πάτρας.

 

 

Στο μεταξύ, ο ίδιος ζήτησε να πραγματοποιηθεί εξονυχιστικός έλεγχος όλων των ιατρικών δεδομένων για την 9χρονη Τζωρτζίνα, ενώ τόνισε: «δεν είμαι βέβαιος ότι όλα τα επεισόδια έχουν γίνει με τον ίδιο τρόπο, το παιδί βασανίστηκε», εξηγώντας πως το πρώτο επεισόδιο μπορεί να προέκυψε από μια προσπάθεια όπως τα δυο προηγούμενα παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη και Πισπιρίγκου.

Η χορήγηση της κεταμίνης στο παιδί, όπως είπε ο κ. Λέων, ήταν η ύστατη απόπειρα της δολοφονίας του. «Το παιδί αυτό ήταν μεγαλόσωμο. Δεν θα μπορούσε να το κουμαντάρει εύκολα οπότε προφανώς η κεταμίνη ήταν ένα πολύτιμο εργαλείο για να αναισθητοποιηθεί το παιδί. Ήταν η ύστατη προσπάθεια αλλά όχι η μόνη».

Όσο για το αν αντιστάθηκε η Τζωρτζίνα, ο Γρηγόρης Λέων είπε ότι ένα παιδάκι με εγκεφαλοπάθεια λόγω του πρώτου επεισοδίου, δεν μπορεί σωματικά να αντιδράσει αλλά μπορεί για παράδειγμα να φωνάξει ή να ζωγραφίσει.

«Όταν έχουμε 9 περιστατικά, τα οποία έγιναν εκτός της επίβλεψης των γιατρών και μάλιστα με την παρουσία συγκεκριμένων ατόμων, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι παραπέμπουν σε εξωγενή παράγοντα που οδηγεί το παιδί είτε στον θάνατο είτε κοντά στον θάνατο εάν δεν παρεμβαίνουν οι γιατροί», σημείωσε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό