Ο Ιλχάν Αχμέτ συναντήθηκε με τους αποφοίτους-μέλη της ΕΠΑΘ

Ο Ιλχάν Αχμέτ συναντήθηκε με τους αποφοίτους-μέλη της ΕΠΑΘ

Το σύλλογο δασκάλων αποφοίτων της ΕΠΑΘ, επισκέφτηκε ο βουλευτής Ροδόπης ΚΙΝΑΛ Ιλχάν Αχμέτ,  με αφορμή την έναρξη των σχολείων για τη νέα χρονιά και τα πολλαπλά προβλήματα που άφησε πίσω της η προηγούμενη,  με χαρακτηριστικότερο την ημέρα της Παρασκευής για τα μειονοτικά σχολεία που παραμένει άλυτο.

 

Παράλληλα, ο βουλευτής συζήτησε με τους δασκάλους καθημερινά ζητήματα στον χώρο του σχολείου στην πολύπαθη μειονοτική εκπαίδευση.

 

«Ήδη έχουν γίνει εκ μέρους μου δεκάδες κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις για την μειονοτική εκπαίδευση σε κάποιες από τις οποίες λάβαμε θετικές απαντήσεις και σε άλλες όχι.  Προσβλέπω σε μια συνάντηση τις επόμενες εβδομαδες με την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας. Εκεί θα τεθούν και πάλι ενώπιον της Υπουργού θέματα που κατά την γνώμη μας θα μπορούσαν να λυθούν,  εάν πρυτανεύσει πνεύμα λογικής και αντίληψης του δεδομένου ότι το μειονοτικό σχολείο είναι ένα ιδιαίτερο σχολείο, που αποτελεί δικαίωμα επιλογής για την Μειονότητα της Θράκης και θα πρέπει να συνεχίσει απρόσκοπτα την λειτουργία του.», ανέφερε ο κ. Ιλχάν.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό