Ο καιρός αγριεύει τα επόμενα 24ωρα

Ο καιρός αγριεύει τα επόμενα 24ωρα

Τα επόμενα 24ωρα ο καιρός θα αγριέψει, και θα μας θυμήσει ότι βρισκόμαστε ακόμη στις αρχές Ιανουαρίου. Τι αναφέρει σε ανάρτησή του ο γνωστός μετεωρολόγος .

Ο καιρός θα αγριέψει από την Τρίτη 11 Ιανουαρίου, καθώς σε αρκετές περιοχές θα σημειωθεί πυκνή χιονόπτωση, όπως προειδοποιεί ο Σάκης Αρναούτογλου με ανάρτησή του στο Facebook.

«Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία ιδιαίτερα πυκνές χιονοπτώσεις αναμένονται κατά τη διάρκεια κυρίως της Τρίτης 11 του μηνός στις περισσότερες ορεινές περιοχές της Θεσσαλίας (νομού Τρικάλων Καρδίτσης, Λάρισας και Μαγνησίας) και των δήμων της Ηπείρου που συνορεύουν με αυτούς (δήμοι Βορείων και Κεντρικών Τζουμέρκων, Μετσόβου και πιθανόν Ζαγορίου), της Βόρειας Στερεάς (νομού Ευρυτανίας Φθιώτιδας και Φωκίδας) με υψόμετρο άνω κυρίως των 1000 – 1200 μέτρων όπου κατά τη διάρκεια του συγκεκριμένου εικοσιτετράωρου και μέχρι την Τετάρτη το πρωί, δεν αποκλείεται να σημειωθούν 40 με 50 εκατοστά φρέσκου χιονιού (κατά μέσο όρο) σε συνδυασμό με πολύ ισχυρούς ανέμους, καθιστώντας την οδήγηση ιδιαίτερα επικίνδυνη!».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό