Ο Ότο Ρεχάγκελ επίτιμος διδάκτορας του ΤΕΦΑΑ της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΔΠΘ (+ βίντεο)

Ο Ότο Ρεχάγκελ επίτιμος διδάκτορας του ΤΕΦΑΑ της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΔΠΘ (+ βίντεο)

Επίτιμος διδάκτορας του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης αναγορεύεται ο διακεκριμένος προπονητής Otto Rehhagel, που οδήγησε την εθνική μας ομάδα στην κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου το 2004!
Μάλιστα τιμήθηκαν οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές που οδήγησαν την Ελλάδα στην κορυφή της Ελλάδας, μεταξύ άλλων το παρών έδωσαν οι Ζήσης Βρύζας, Άγγελος Χαριστέας, Φάνης Κατεργιαννάκης, Γιώργος Καραγκούνης, Τάκης Φύσσας, Παντελής Καφές και ο άμεσο συνεργάτης του Γερμανού τεχνικού Γιάννης Τοπαλίδης.

Ακολούθησε η ανάγνωση του Ψηφίσματος της Έγκρισης και της Αναγόρευσης στην ελληνική γλώσσα από την Κοσμήτορα της Σχολής και Πρόεδρο του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, Καθηγήτρια Ελένη Δούδα. Στην συνέχεια το ίδιο έγινε και στην γερμανική γλώσσα, από τον Ομότιμο Καθηγητή του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού και Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου, Καθηγητή Αθλητιατρικής Γιώργο Γκοδόλια.

Αμέσως μετά ο κ. Ρεχάγκελ δέχτηκε τον τήβεννο και το επιτηβέννιο από τον Πρύτανη του Δ.Π.Θ. Αλέξανδρο Πολυχρονίδη και η τελετή ολοκληρώθηκε με ομιλία του Ότο Ρεχάγκελ με θέμα: “Χτίζοντας το Ελληνικό θαύμα του Euro 2004”.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην χρυσή ομάδα του 2004 ήταν και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, που πέρασε με επιτυχία από την Κομοτηνή αγωνιζόμενος με τη φανέλα του Πανθρακικού.

Βίντεο : EnaNews

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό