Ο Παράδεισος των κυριών: Άγριος ξυλοδαρμός της Μιράντας από τον Χρηστίδη – Τι έχει συμβεί

Ο Παράδεισος των κυριών: Άγριος ξυλοδαρμός της Μιράντας από τον Χρηστίδη – Τι έχει συμβεί

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στη νέα τηλεοπτική σειρά του Alpha, ο «Παράδεισος των Κυριών», η οποία μπήκε δυναμικά στη μάχη για την τηλεθέαση με το μέλλον της αναμένεται ακόμη πιο συναρπαστικό.

Το νέο project του καναλιού στη μυθοπλασία μας ταξιδεύει στα 60΄ς κα αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά του χαρτιά. Όπως διαβάσατε στο Sportimeο Χρηστίδης τσακίζει τον Ντίνο μέσα από τη φυλακή, με τον αστυνόμο να βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο με τις αποτρόπαιες πράξεις του.

Ο ίδιος, μετά τη σύλληψή του, προσκομίζει το απαιτούμενο ποσό που απαιτείται για την εγγύηση προκειμένου να αφεθεί ελεύθερος. Την ίδια ώρα, η Μιράντα, μαθαίνοντας πως ο άντρας της από στιγμή στιγμή θα βγει από τη φυλακή, πηγαίνει στο σπίτι της κυρίας Ματούλας και φοβούμενη για την ασφάλειά της τής προτείνει να πάει να μείνει μαζί της.

Οι ώρες λοιπόν περνούν και ο αστυνόμος αντιλαμβάνεται την απουσία της γυναίκας του και τρελαίνεται. Η Μιράντα χτυπάει την πόρτα του σπιτιού του, λέγοντας πως δεν χρειάζεται να ανησυχεί, καθώς βρίσκεται κάπου που είναι προστατευμένη.

Τότε, ο Χρηστίδης εξοργίζεται και ξεπερνάει, ακόμα μια φορά, τα όρια. Κρατάει τη ν κοπέλα εγκλωβισμένη στο σπίτι του και τη βασανίζει άγρια, απειλώντας την να του αποκαλύψει πού είναι κρυμμένη η Ματούλα.

Η Μιράντα παλεύει να σωθεί, αλλά δεν λυγίζει και δεν του αποκαλύπτει τίποτα για τη γυναίκα του, ενώ μάλιστα κάποια στιγμή καταφέρνει να το σκάσει από το σπίτι του.

Διαβάστε για όλες τις εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Ο Παράδεισος των Κυριών» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό