Ο παράδεισος των κυριών: Αυτός βοηθά τη Βικτώρια να πάρει εκδίκηση μετά την αποφυλάκιση

Ο παράδεισος των κυριών: Αυτός βοηθά τη Βικτώρια να πάρει εκδίκηση μετά την αποφυλάκιση

Επίσημα στις αρχές Οκτωβρίου θα επιστρέψει ο Παράδεισος των κυριών με τον Β’ κύκλο. Η σειρά που τόσο αγαπήθηκε την περσινή σεζόν έρχεται με νέες καταιγιστικές εξελίξεις.

Ενώ έγινε γνωστό πως στον δεύτερο κύκλο ο Ντίνος με τη Μιράντα θα υιοθετήσουν μωρό, η Βικτώρια σχεδιάζει την εκδίκησή της ακόμη και μέσα από τη φυλακή.

Ο Παράδεισος των κυριών: Αποφυλακίζεται η Βικτώρια – Αυτόν έχει σύμμαχο

Τι κι αν το τέλος του πρώτου κύκλου τη βρήκε κλεισμένη πίσω από κάγκελα; Η Βικτώρια θα τα καταφέρει για άλλη μία φορά και θα βγει από τη φυλακή.

Νωρίτερα βέβαια έχει προλάβει να βάλει φωτιά στον Παράδεισο και να φέρει σε απόγνωση τον Ντίνο με τη Μιράντα. Κανείς όμως δεν υποψιάστηκε ότι για όλα ευθύνεται η γυναίκα που ήταν στη φυλακή.

Οι δράσεις της όμως, όπως θα δούμε στο νέο κύκλο, δεν είναι μοναχικές. Η Βικτώρια έχει έναν πολύ ισχυρό σύμμαχο, τον επιχειρηματία Σίμο. Ο Σίμος ήρθε στην Ελλάδα με τους γονείς του και εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία με τον Παράδεισο για να μπει ως μέτοχος. Ο συνδυασμός των δυο τους θα φέρει πολλά βάσανα στους υπόλοιπους ήρωες.

Στο μεταξύ, η Βικτώρια, μετά την αποφυλάκισή της λόγω απτών αποδεικτικών στοιχείων, βάζει μπροστά νέα σατανικά σχέδια. Επιστρέφει άμεσα στο σπίτι των Μπουραντάδων και αρχίζει να παίζει θέατρο ιδιαίτερα μπροστά στον Χριστόφορο.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό