Ο Παράδεισος των κύριων: Έτσι θα εξελιχθεί η σχέση Αμαλίας – Ντίνου

Ο Παράδεισος των κύριων: Έτσι θα εξελιχθεί η σχέση Αμαλίας – Ντίνου

Συνεχίζει να καθηλώνει ο Παράδεισος των Κυριών στον Alpha, με τις εξελίξεις μάλιστα να αναμένονται συγκλονιστικές!

Η νέα δραματική σειρά εποχής αποτελεί ένα από τα πιο… δυνατά χαρτιά του καναλιού αλλά και γενικά της prime time ζώνης στην τηλεθέαση.

Ήδη όπως διαβάσατε στο Sportimeανακρίνουν τη Βικτώρια για τον φόνο του Αριστείδη, όμως αυτή δεν θα είναι η μοναδική εξέλιξη που θα συναρπάσει.

Η Νατάσα Εξηνταβελώνη, ή αν προτιμάτε η Αμαλία, από τις πρώτες κιόλας ημέρες προβολής της έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και να κερδίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού με την ερμηνεία της.

Η ίδια παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό «Τηλεθεατής» και τη δημοσιογράφο Χρύσα Παχούμη, δίνοντας το δικό της spoiler για το μέλλον της σειράς.

Στην ερώτηση λοιπόν για το αν η σχέση της με τον Ντίνο παραμένει εχθρική μετά τις αποκαλύψεις απάντησε: «Για ένα διάστημα με τον Ντίνο οι σχέσεις θα είναι τεταμένες. Δεν έχω αίσθηση τού πώς θα πάει η συνέχειά τους.

Από την αρχή αυτός ο έρωτας σκόνταφτε διαρκώς σε εμπόδια. Πολλά εμπόδια θα τους χωρίσουν στο μέλλον και πραγματικά δεν ξέρω αν αυτοί οι άνθρωποι θα διασταυρωθούν ξανά. Ο χρόνος θα δείξει».

Παράλληλα, σχετικά με το αν θεωρείται άπιαστο όνειρο η γυναίκα να διαθέσει τον εαυτό της όπως επιθυμεί, δήλωσε:

«Τα τελευταία χρόνια ελπίζω ότι αλλάζει η αίσθηση που έχουμε για το πώς μια γυναίκα να μεγαλώνει μόνη της ένα παιδί. Εκείνη την εποχή, ακόμη και να ήθελε η Αμαλία να μην πάρει κάποια απόφαση και να διαχειριστεί τον εαυτό της όπως θα ήθελε, δεν μπορεί.

Οπότε καλείται να είναι παντρεμένη με κάποιον. Εκείνη την εποχή, ούτε κατά διάνοια μια γυναίκα δεν μπορούσε να είναι μητέρα εκτός γάμου».

*Όλη η αποκαλυπτική συνέντευξη βρίσκεται στο περιοδικό «Τηλεθεατής» που κυκλοφορεί από σήμερα στα περίπτερα

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό