Ο παράδεισος των κύριων: Η Βικτώρια πυροβολεί τον Χρηστίδη – Η Αμαλία μαθαίνει για την υιοθεσία

Ο παράδεισος των κύριων: Η Βικτώρια πυροβολεί τον Χρηστίδη – Η Αμαλία μαθαίνει για την υιοθεσία

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη σειρά, Ο Παράδεισος των κυριών, η οποία έχει αποκτήσει πλέον το δικό της κοινό στην τηλεθέαση.

Το νέο project του Alpha αποτελεί ένα από τα πιο… δυνατά χαρτιά της φετινής σεζόν στην prime time ζώνη, ενώ όσα περιμένουμε στη συνέχεια μεγαλώνουν ακόμα περισσότερο την αγωνία!

Ο παράδεισος των κύριων επόμενα επεισόδια: Η Βικτώρια πυροβολεί τον Χρηστίδη – Η Αμαλία μαθαίνει για την υιοθεσία

Στη συνέχεια της σειράς, η Βικτώρια αναμένεται να βρεθεί και πάλι στο προσκήνιο, με τον Χρηστίδη να βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση.

Ο Αστυνόμος θέλει να εκδικηθεί την Βικτώρια και για αυτό ψάχνει τον τρόπο προκειμένου να αποκαλύψει στην Αμαλία πως αυτός είναι ο βιολογικός της πατέρας.

Η Αμαλία όμως σαστίζει από αυτή την εξέλιξη και ρωτάει τον Χριστόφορο εάν είναι υιοθετημένη, με εκείνον να πανικοβάλλεται πως όλα θα βγούνε στην επιφάνεια.

Ο Πάρης όμως θα της αποκαλύψει λίγο αργότερα πως οι γονείς της την είχαν υιοθετήσει, γεγονός που γκρεμίζει ολόκληρη τη ζωή της.

Λίγο αργότερα, ο Χρηστίδης εισβάλει στην οικεία Μπουραντά και ζητάει από την Ματούλα να πει στην Αμαλία να τον συναντήσει, όμως και πάλι δεν θα προλάβει καθώς αναλαμβάνει δράση η Βικτώρια.

Αρπάζει ένα όπλο και τον πυροβολεί δίνοντας τέλος στο σχέδιο του..

Διαβάστε για όλες τις εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Ο Παράδεισος των Κυριών» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο της σειράς:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό