Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Άγης τους σοκάρει όλους – Πάει στο Άγιο Όρος και κλείνεται σε μοναστήρι!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Άγης τους σοκάρει όλους – Πάει στο Άγιο Όρος και κλείνεται σε μοναστήρι!

Στο επίκεντρο των εξελίξεων θα βρεθεί στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑLPHA «Ο Παράδεισος των Κυριών» ο Άγης. Σύμφωνα με το Mytv, ο νεαρός βλέπει τη ζωή του να ανατρέπεται όταν μαθαίνει πως δεν είναι γιοςτης Βικτώριας, αλλά υιοθετημένος.

Πάνω στον εκνευρισμό του, πηγαίνει στο γραφείο της και της επιτίθεται άγρια με αποτέλεσμα η γυναίκα να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο με την κατάστασή της να είναι ιδιαίτερα κρίσιμη. Ο ίδιος, λοιπόν, θέλοντας να αποφύγει τις συνέπειες των πράξεών του, παίρνει την απόφαση να εξαφανιστεί απ όλους. Το γεγονός αυτό ταράζει τα μέλη της οικογένειάς του και την Πολυξένη, οι οποίοι τον αναζητούν παντού.

Κάποια στιγμή, ο Άγης τηλεφωνεί στο σπίτι του και εκμυστηρεύεται στην αγαπημένη του και στον πατέρα του πως εκείνος επιτέθηκε στη Βικτώρια. Κι ενώ η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για να βρει τον άνθρωπο που ξυλοκόπησε τη γυναίκα, ο Άγης εξακολουθεί να κρύβεται. Μια μέρα τηλεφωνεί στο σπίτι του και όταν το σηκώνει η Αμαλία τής αποκαλύπτει το μέρος που βρίσκεται και της ζητάει να πάει να τον συναντήσει γιατί θέλει να μιλήσουν. Μάλιστα, της λέει να μην πει τίποτα σε κανέναν και εκείνη σέβεται την επιθυμία του.

‘Όταν λοιπόν βρίσκονται σε ένα ξωκλήσι, ο ‘Αγης τής δίνει ένα γράμμα και της ζητάει να το παραδώσει στην Πολυξένη, ενώ στη συνέχεια της ανακοινώνει την απόφασή του να πάει στο Άγιο Όρος. Η Αμαλία σοκάρεται και προσπαθεί να του αλλάξει γνώμη, αλλά ο Άγης τής εξηγεί πως θέλει να μονάσει. Τα δύο αδέλφια αγκαλιάζονται και στη συνέχεια η Αμαλία επιστρέφει στο σπίτι και δίνει το γράμμα στην Πολυξένη. Μέσα σε λίγες γραμμές ο νεαρός τής εξηγεί ότι έμαθε πως η Βικτώρια δεν είναι η μητέρα του και γι’ αυτό της επιτέθηκε, ενώ της ζητάει να μην πει τίποτα σε κανέναν.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό