Ο Παράδεισος των κυριών: Ο Χρηστίδης είχε κλέψει το μωρό της Μιράντας – Ο Πάρης ακυρώνει τον αρραβώνα

Ο Παράδεισος των κυριών: Ο Χρηστίδης είχε κλέψει το μωρό της Μιράντας – Ο Πάρης ακυρώνει τον αρραβώνα

«Ο Παράδεισος των κυριών», η υπερπαραγωγή του Alpha στη μυθοπλασία αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του καναλιού και μας ταξιδεύει στα 60’ς, με το Sportime να σας έχει ενημερώσει ήδη για τα όσα θα δείτε τις πρώτες 2 εβδομάδες.

Η τηλεθέαση λέει πάντα την αλήθεια και τα αποτελέσματα λένε πως η νέα ανατρεπτική σειρά έχει μπει δυναμικά στην ελληνική τηλεόραση, όμως τα όσα θα δείτε στη συνέχεια υπόσχονται ακόμη περισσότερα.

Στο επίκεντρο των επόμενων επεισοδίων, θα βρεθεί ο Χρηστίδης που είναι αυτός που είχε κλέψει το μωρό της Μιράντας αλλά και ο Πάρης που ακυρώνει τον αρραβώνα.

Η δολοφονία του Αριστείδη και η ανάληψη της υπόθεσης από τον Χρηστίδη έχει προκαλέσει αναστάτωση στην Μιράντα, στην οποία ξυπνούν μνήμες.

Αυτό που λίγοι ξέρουν είναι το γεγονός ότι ο Χρηστίδης στο παρελθόν είχε κλέψει το μωρό που είχε γεννήσει η Μιράντα και το έδωσε σε μια άλλη οικογένεια.

Η Μιράντα τρέμει στην ιδέα να τον συναντήσει, κάτι που δεν θα μπορέσει να αποφύγει, με τον Χρηστίδη να γίνεται έξαλλος καθώς φοβάται πως εκείνη θα αποκαλύψει το παρελθόν.

Την ίδια στιγμή, ο Πάρης ακυρώνει τον αρραβώνα κάτι που ανακοινώνει στην Αμαλία, όμως η άφιξη της Πολυξένης στον Παράδεισο, ίσως είναι ικανός για να ανατρέψει τα πάντα.

Διαβάστε για όλες τις εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια «Ο Παράδεισος των Κυριών» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό