Ο Παράδεισος Των Κυριών: Ο Χρηστίδης τσακίζει τον Ντίνο μέσα από τη φυλακή

Ο Παράδεισος Των Κυριών: Ο Χρηστίδης τσακίζει τον Ντίνο μέσα από τη φυλακή

Η νέα τηλεοπτική σειρά του Alpha, ο «Παράδεισος των Κυριών», μπήκε δυναμικά στη μάχη για την τηλεθέαση και το μέλλον της αναμένεται ακόμη πιο συναρπαστικό.

«Ο Παράδεισος των κυριών», η υπερπαραγωγή του Alpha στη μυθοπλασία αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του καναλιού και μας ταξιδεύει στα 60’ς, με το Sportime να σας έχει ενημερώσει ήδη για την Αμαλία που αιφνιδιάζει τον Ντίνο, όμως αυτή δεν θα είναι η μοναδική εξέλιξη για τον ίδιο, που θα βιώσει δύσκολες στιγμές.

Στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθεί ο Ντίνος που αιφνιδιάζει την Αμαλία με μια ξεχωριστή έκπληξη αλλά εκείνη δεν ανταποκρίνεται με τον τρόπο που θα ήθελε ενώ ο Αστυνόμος Χρηστίδης μπαίνει σε σοβαρούς μπελάδες.

Παράλληλα, οι πιέσεις του Χριστόφορου και της Βικτώριας για να μάθουν τον λόγο που διαλύθηκε ο αρραβώνας, αναγκάζουν την Αμαλία να φανεί αποφασιστική.

Ακόμη, ο Ντίνος μετά την αποκάλυψη της Ζηνοβίας σχετικά με τα αισθήματα της Μιράντας; Η σύλληψη του Θανάση φέρνει το τέλος στην εγκληματική του δράση και ανοίγει τον ασκό του Αιόλου που θα συμπαρασύρει κι άλλους στην καταστροφή.

Διαβάστε για όλες τις εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Ο Παράδεισος των Κυριών» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό