Ο Παράδεισος Των Κυριών: Ο δικηγόρος του Αριστείδη ανατρέπει τα πάντα μετά την κηδεία – Η Βικτώρια στήνει παγίδα στο Ντίνο

Ο Παράδεισος Των Κυριών: Ο δικηγόρος του Αριστείδη ανατρέπει τα πάντα μετά την κηδεία – Η Βικτώρια στήνει παγίδα στο Ντίνο

Την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της έκανε χθες (19/9), η νέα τηλεοπτική σειρά του Alpha, ο «Παράδεισος των Κυριών», που μπαίνει πλέον δυναμικά στη μάχη για την τηλεθέαση.

«Ο Παράδεισος των κυριών», η υπερπαραγωγή του Alpha στη μυθοπλασία αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του καναλιού και μας ταξιδεύει στα 60’ς, με το Sportime να σας έχει ενημερώσει ήδη για τα όσα θα δείτε στα πρώτα επεισόδια.

Πρωταγωνιστές των επόμενων επεισοδίων αναμένεται να είναι ο δικηγόρος του Αριστείδη που ανατρέπει τα πάντα μετά την κηδεία αλλά και η Βικτώρια που αποφασίζει να στήσει παγίδα στο Ντίνο προκειμένου να του κάνει κακό.

Κομβικός για τα επόμενα επεισόδια θα είναι ο ρόλος του δικηγόρου του Αριστείδη καθώς είναι έτοιμος να ανατρέψει τα πάντα μετά την κηδεία, με μια αποκάλυψη που έχει να κάνει.

Την ίδια στιγμή, η Βικτώρια που ετοιμάζεται να στήσει παγίδα στον Ντίνο, ζητάει από τον Θανάση να κατασκευάσει στοιχεία που ενοχοποιούν τον Ντίνο για τη δολοφονία του Αριστείδη, ενώ η Ντέπυ προσπαθεί μάταια να επικοινωνήσει μαζί του ώστε να καταθέσει ως αυτόπτης μάρτυρας.

Ακόμη, η Αμαλία προσπαθεί να δώσει ένα γράμμα στον Ντίνο αλλά συναντά εμπόδια ενώ ο Ντίνος θα βρει στο σπίτι του Αριστείδη σημειωμένο πάνω σε ένα χαρτί το όνομα του Αποστόλη Βασιλείου και θα μπει σε υποψίες.

Όλες αυτές οι εξελίξεις, θα κάνουν τις υποψίες αυτές να γίνουν πιο έντονες με την παρουσία του Αποστόλη στην κηδεία του Αριστείδη.

Διαβάστε για όλες τις εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια «Ο Παράδεισος των Κυριών» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό