Ο Παράδεισος Των Κυριών: Ο Μάρκος κάνει τα πάντα για να σώσει το αφεντικό του

Ο Παράδεισος Των Κυριών: Ο Μάρκος κάνει τα πάντα για να σώσει το αφεντικό του

Δυναμικά συνεχίζει η σειρά του Alpha η οποία φέρνει νέες ανατρεπτικές εξελίξεις στη συνέχεια της που είναι ικανές να κορυφώσουν την τηλεθέαση.

Στα επόμενα επεισόδια βλέπουμε την Αμαλία να μαθαίνει πράγματα για τον Ντίνο από τον Χριστόφορο και τη Βικτώρια τα οποία την ταράζουν. Την ίδια ώρα η κ. Γιαννούλα στέκεται στο πλευρό της κόρης της χωρίς να τη νοιάζουν οι συνέπειες.

Ο αστυνόμος Θανάσης επισκέπτεται τον Πάρη στο νοσοκομείο όμως τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα περίμενε. Στο μεταξύ πραγματοποιούνται τα εγκαίνια του Παραδείσου και όλα παγαίνουν εξαιρετικά. Η επιτυχία φαίνεται τεράστια. Τα πάντα όμως επισκιάζονται από ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός.

Η μητέρα της Μιράντας μαθαίνει κάτι σοκαριστικό. Αναγκάζεται έτσι να ζητήσει τη βοήθεια ενός ατόμου το οποίο έχει κάποιο στοιχείο που βάζει τον αστυνόμο Χρηστίδη σε μπελάδες. Ο Χρηστίδης με τη σειρά του συνεχίζει τις προσπάθειες ενοχοποίησης του Ντίνου.

Ταυτόχρονα, ο Μάρκος προσπαθεί να λογικέψει το αφεντικό του για να καταλάβει ότι παίρνει το λάθος δρόμο προσπαθώντας να βρει λίγη παρηγοριά.

Η Μιράντα συγκρούεται με τον Μάρκο για ένα λάθος που κάνει ενώ ο Σωτήρης ζητάει εξηγήσεις από τον Ντίνο για κάτι που ανακαλύπτει.

Η Αμαλία δέχεται πιέσεις για τον γάμο της με τον Πάρη ενώ αρνείται να επικοινωνήσει με τον Ντίνο. Ο Πάρης αντιμετωπίζει έναν επικίνδυνο εχθρό.

Διαβάστε για όλες τις εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια του «Παραδείσου» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό