Ο Παράδεισος των κυριών: Ο Ντίνος φιλάει την Μιράντα…και της λέει πως είναι ερωτευμένος με την Αμαλία!

Ο Παράδεισος των κυριών: Ο Ντίνος φιλάει την Μιράντα…και της λέει πως είναι ερωτευμένος με την Αμαλία!

Μεγάλες είναι οι ανατροπές και οι εξελίξεις συνεχίζονται στη σειρά, Ο Παράδεισος των κυριών, με την αγωνία να κορυφώνεται.

Η σειρά έχει αποκτήσει το δικό της κοινό και αποτελεί ένα από τα δυνατά χαρτιά του Alpha στην τηλεθέαση, με το κανάλι να «σαρώνει» στην prime time ζώνη.

Όπως διαβάσατε μέσα από το Ο Παράδεισος τω κυριών spoilerη Βικτώρια προσπαθεί να κερδίσει τον Χριστόφορο, ενώ η Ντέπυ δέχεται τηλεφώνημα που βάζει φωτιά.

Ο Ντίνος περνάει μία πολύ δύσκολη στιγμή και η Μιράντα του συμπαραστέκεται, με τους δυο τους να περνούν πολύ χρόνο μαζί. Έρχονται πολύ κοντά και καταλήγουν ενώ σύντομα έρχεται και το φιλί.

Η Μιράντα είναι πολύ ευτυχισμένη μετά από αυτή την εξέλιξη, όμως αντίθετα ο Ντίνος μετανιώνει για την πράξη του. Μάλιστα, ψάχνει τρόπους να της πει πως πραγματικά αισθάνεται αλλά και για όλο αυτό που έχει συμβεί. Η κοπέλα είναι ερωτευμένη μαζί τους, με τον τελευταία να της εξομολογείται τελικά πως ήταν ένα λάθος αυτό που έγινε και πως δεν έχει ξεπεράσει ακόμα την Αμαλία.

Η Μιράντα θυμώνει πολύ και δεν πιστεύει όλα αυτά που ακούει ζητώντας εξηγήσεις για το φιλί που την έκανε να έχει ελπίδες ότι κάτι σοβαρότερο μπορεί να συμβεί μεταξύ τους.

Αυτή δεν μπορεί να συνέλθει από όλα αυτά τα οποία έχουν συμβεί και τον αποφεύγει σε κάθε ευκαιρία, είτε του μιλάει απότομα. Μάλιστα, είναι κάτι που δεν το περίμενε ο άντρας και συνειδητοποιεί πλέον πως η κοπέλα τον βλέπει σαν εχθρό.

Διαβάστε για όλες τις εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Ο Παράδεισος των Κυριών» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό