Ο παράδεισος των κυριών: Ο Πάρης καταγγέλλει τον Ντίνο για απόπειρα δολοφονίας του – Σε σοκ η Αμαλία

Ο παράδεισος των κυριών: Ο Πάρης καταγγέλλει τον Ντίνο για απόπειρα δολοφονίας του – Σε σοκ η Αμαλία

Η νέα τηλεοπτική σειρά του Alpha, ο «Παράδεισος των Κυριών», μπήκε δυναμικά στη μάχη για την τηλεθέαση και το μέλλον της αναμένεται ακόμη πιο συναρπαστικό.

«Ο Παράδεισος των κυριών», η υπερπαραγωγή του Alpha στη μυθοπλασία αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του καναλιού και μας ταξιδεύει στα 60’ς, με το Sportime να σας έχει ενημερώσει ήδη για τα όσα θα δείτε στα πρώτα επεισόδια.

Πρωταγωνιστές των επόμενων επεισοδίων αναμένεται να είναι ο Πάρης που καταγγέλλει τον Ντίνο για απόπειρα δολοφονίας του κάτι που θα προκαλέσει τεράστιες ανατροπές.

Πραγματικά χαμός θα γίνει στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Alpha, με τον Πάρη να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας και μετά καταγγείλει τον Ντίνο για απόπειρα δολοφονίας εις βάρος του.

Η εξέλιξη αυτή θα σοκάρει όπως είναι λογικό την Αμαλία που δεν μπορεί να το πιστέψει, με το απρόσμενο αυτό γεγονός να αναμένεται να συνταράξει την οικογένεια Βασιλείου.

Ο Πάρης θα μιλήσει στην Αστυνομία για τον Ντίνο όταν θα βρεθεί στο νοσοκομείο και μόλις συνέλθει από την απόπειρα να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ο Ντίνος θα δεχθεί ένα ισχυρό σοκ καθώς κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του νέου του καταστήματος, θα δει τη μεγάλη γιορτή να χαλάει όταν η Αστυνομία θα εισβάλει μέσα στο μαγαζί προκειμένου να του περάσει χειροπέδες.

Η Αμαλία είναι ακόμη ταραγμένη καθώς δεν μπορεί να πιστέψει πως ο αγαπημένος της πήγε να αφαιρέσει μια ανθρώπινη ζωή…

Διαβάστε για όλες τις εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια «Ο Παράδεισος των Κυριών» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό